Απενεργοποιήστε την καρδιά σας

Ολλανδικά από το Wonderful Juniper είναι ψυχισμένο για να μεταβιβάσει το όπως για τα καταστήματα λιτότητας στο νεαρό παιδί Juniper. Το προτεινόμενο ταξίδι του φαίνεται καλύτερο για ένα μικρό παιδί που θα έχει πραγματικά ευχαρίστηση στους σωρούς των κατεστραμμένων κούκλων των βρεφών, των σκουριασμένων αυτοκινήτων παιχνιδιών και των φορτηγών, καθώς και των περίεργων επίπλων που έχει να προσφέρει ένα κατάστημα λιτότητας.

(Φωτογραφία: Υπέροχο Juniper σε μια απογοητευμένη στολή)

Εάν είστε όλοι για τη δεκαετία του ’80, τα vintage φορέματα, καθώς και το Velor, βγείτε σε ένα κατάστημα λιτότητας, καθώς και να φέρετε το βρέφος μαζί σας.

Το δοκιμάσαμε όταν είχαμε δύο μικρά παιδιά, καθώς και ο Holden πήρε πραγματικά την ευχαρίστηση να κρύβεται ανάμεσα στα βρώμικα ράφια ενδυμάτων, ενώ ο Julian έσπρωξε τα καλάθια των βιβλίων από εδώ και εδώ και πάνω. Το κατάστημα με το οποίο αντιμετωπίσαμε δεν είχε πολλά για τους νέους, ωστόσο, όπως φύγαμε, είδαμε μια κομψή μαμά που πιέζει ένα ευχαριστημένο βρέφος σε ένα καροτσάκι με μια τσάντα καλής θέλησης πάνω από το χέρι της. Έλαβε το μυαλό μου καθώς και να καταλάβω αυτό το ταξίδι ήδη; Ανακαλύφθηκε βιβλία για $ 0,25; Δεν το κάναμε. Ωστόσο, θα προσπαθήσουμε για άλλη μια φορά σε μια κοινότητα Sketchier την επόμενη φορά.

Leave a Reply

Your email address will not be published.