3 X Arts & Crafts Ιδέες με Maoam + Διαγωνισμός

Εάν οι κλειστές φίλοι ερωτήθηκαν για την προσωπικότητά μου, θεωρώ ότι «άτακτος» θα το καταφέρει απολύτως στο βιογραφικό μου. Μπορώ να είμαι ένας τρελός μικρός αναζητητής όταν μου αρέσει να είμαι και πολύ περισσότερο από τώρα από ποτέ, υποθέτω, όταν η ανοησία και το γέλιο είναι μια ευπρόσδεκτη ανακούφιση κατά τη διάρκεια αυτής της δύσκολης περιόδου.

Νομίζω ότι είναι ασφαλές να πούμε ότι τα παιδιά μου έλαβαν μετά από μένα όταν αφορά την αγάπη για το γέλιο και επίσης το γλυκό δόντι για αυτό το θέμα!

Ευχαριστώ την καλοσύνη για τις τέχνες και τις βιοτεχνίες και τα γευστικά γλυκά, για να μας βοηθήσετε να περάσουμε από την καραντίνα και το σπίτι. Βλέπετε, Delicious Sweet Makers, Maoam, έχουν ενώσει τις δυνάμεις τους με το Duo Dick και το Dom, δημιουργώντας έναν διαδικτυακό κόμβο κακομεταχείρισης για να μας βοηθήσουν να εμπνεύσουμε όλους να έχουμε πολύ πιο διασκεδαστικό ως οικογένεια.

Που εκρήγνυται με άτακτες τέχνες και βιοτεχνίες (μοιράζομαι 2 παρακάτω, καθώς και το δικό μας μπορείτε να δοκιμάσετε στο σπίτι) μαζί με ανόητες αποστολές που μπορείτε να ξεκινήσετε ως οικογένεια, ο ιστότοπος του Maoam θα σας κρατήσει διασκεδασμένους για ώρες, υπόσχομαι.

Κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου, απομακρυνθήκαμε το Σάββατο δημιουργώντας τις δικές μας αφίσες που επιθυμούσαν στο φορητό υπολογιστή (μπορείτε να σχεδιάσετε τη δική σας αν προτιμάτε) πριν την απεικόνισαν και χρωματίζετε, απαιτώντας λύτρα το ένα από το άλλο για άπλυτα πιάτα και δεν τελειώνουν δείπνο.

Κάναμε επίσης κάποιους ιστούς του Glittery Spider με τρομακτικές αράχνες όχι λιγότερο, και βασικές αλλά τρελές μαριονέτες χεριών με ανόητα μάτια.

Αντιμετωπίσαμε τις δημιουργικές μας προσπάθειες με μερικά φρουτώδη γλυκά (θα ήταν ασεβείς να μην είναι, σωστά).

Το Maoam είναι δημοφιλές για το νόστιμο φάσμα γλυκών τους που τα παιδιά λατρεύουν από ρίγες στο joystixx, φλόγες στο partymixx, και όπως μπορείτε να δείτε, αποφάσισα να διαδώσω μια μικρή επιλογή στις τέχνες και τις βιοτεχνίες μας. Επίσης, διπλασιάζεται και ως γραφείο εργασίας μου, κατά τη διάρκεια της ημέρας διασκέδασης μαζί.

Ουάου, αυτό το τραπέζι είναι σχεδόν εξίσου σκληρά που δουλεύουμε όπως είμαστε :)!

Σοβαρά όμως, είχαμε την καλύτερη στιγμή! Δεν υπάρχουν τηλέφωνα, χωρίς φορητούς υπολογιστές, χωρίς περισπασμούς, μόνο τέχνες και βιοτεχνίες, γλυκά, φλυαρία και γέλιο. Τα παιδιά έχουν κλείσει τη δουλειά τους με υπερηφάνεια και διατηρούν τις κάλτσες μαριονέτας τους «για πάντα» (αυτά ήταν ανταλλακτικά έτσι όχι σε ένα ζευγάρι)!

Δεν είχε σημασία ότι έβρεχε έξω επειδή έφερα τον ήλιο με τα δύο παιδιά που αισθάνονται κατειλημμένα για ώρες.

Ελέγξτε τον κόμβο Mischief για πολλά κόλπα και ιδέες για να σας βοηθήσουμε να δημιουργήσετε με τα δικά σας μικρά rascals και να προχωρήσετε δοκιμάστε τις τέχνες και τις βιοτεχνίες μας, παρακάτω.

Μπορείτε να πάρετε ψαλίδι, χαρτί, googly μάτια, χαρτόνι, στυλό glitter, αισθανθείτε στυλό και κόλλα από το Amazon.

Βιοτεχνία 1

Μαριονέτες κάλτσας:

Πιάσε μερικές εφεδρικές κάλτσες και πηγαίνετε στη δουλειά δημιουργώντας τη δική σας εξατομικευμένη μαριονέτα κάλτσας! Απλώς αντλήστε τα χαρακτηριστικά του προσώπου (μύτη, φρύδια και στόμα) και κόλλα με τα μάτια του Googly, περιμένοντας μέχρι να στεγνώσουν πριν να ανοίξετε το χέρι σας.

Εάν έχετε συμβολοσειρά ή κορδέλες, μπορείτε επίσης να προσθέσετε κάποια μαλλιά. Δώστε στην κάλτσα σας ένα όνομα ή μοντέλο της μαριονέτας σας σε ένα πολύ αγαπημένο χαρακτήρα κινουμένων σχεδίων ή μέλος της οικογένειας. Τα παιδιά μου έλαβαν μια απόφαση ότι οι κάλτσες τους ήταν οι καλύτεροι φίλοι Bill και Molly, και κατέληξαν να δημιουργήσουν μια αυτοσχέδια σκηνή των φίλων που πολεμούσαν τα γλυκά και στη συνέχεια αγκαλιάζοντας (όπου χρησιμοποίησαν τα χέρια τους) για να κάνουν τους φίλους τους ξανά. Δεν είναι χαριτωμένα!

Βιοτεχνία 2

Κάντε μια επιθυμητή αφίσα:

Γιατί να μην δοκιμάσετε αυτές τις παλιές δυτικές αφίσες να πιάσουν τα μέλη της οικογένειάς τους για να είναι άτακτοι.

Σχεδιάστε το στον υπολογιστή ή σχεδιάστε το δικό σας.

Μόλις είναι έτοιμοι/ τυπωμένοι, σχεδιάστε το επιλεγμένο σας που επιλέγεται το Cowgirl ή το Cowboy/ Donative, την παραβίαση τους και την ανταμοιβή για τη σύλληψή τους σε χρήματα ή γλυκά!

Χρησιμοποίησα ένα «δροσερό μύλο» για τα δικά μου παιδιά! Σας αρέσει η αφίσα μου;

Βιοτεχνία 3

Οι ιστότοποι του Glittery Spider:

Θα χρειαστείτε κάποιο χαρτί, κάρτα, στυλό που αισθάνεστε ιδέες, ψαλίδι, κόλλα και λάμψη στυλό. Σχεδιάστε έναν ιστό αράχνης σε ένα κομμάτι χαρτί, χαρτί ή κάρτα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον κυβερνήτη σας για να βοηθήσετε.

Στη συνέχεια, κάντε την τρομακτική αράχνη σας.

Είχαμε κάποια λαμπερή κάρτα στο κουτί τέχνης και χειροτεχνίας που χρησιμοποιούσαμε έτσι για να διακοσμήσουμε τον ιστό μας και κάναμε τα πόδια από αυτό. Κόψτε τις λεπτές λωρίδες της κάρτας για τα πόδια της αράχνης, κολλώντας τα μαζί το ένα πάνω στο άλλο και κολλήστε έναν στρογγυλό κύκλο από χαρτόνι στην κορυφή για το κεφάλι (μπορείτε να περιστρέψετε γύρω από ένα μικρό βάζο μαρμελάδας αν θέλετε).

Στη συνέχεια, κολλήστε σε μερικά γούνα μάτια. Σχεδιάστε τον ιστό της αράχνης με στυλό glitter και προσθέστε επίσης λάμψη σε μέρη.

Απολαύστε τους γλυκούς αναγνώστες μου (δείτε τι έκανα εκεί;!)!

Με συγκινητικά, έχω 6 γλυκά παρεμπόδιση για να δώσω μακριά σε 6 τυχερούς νικητές!

Οροι και Προϋποθέσεις:

1. Το Maoam X Sincere Mum Homper Competition είναι ανοικτός σε όλα τα πρόσωπα ηλικίας 18 ετών και άνω και πολίτες στο Ηνωμένο Βασίλειο (εξαίρεση τη Βόρεια Ιρλανδία), εξαιρουμένων των εργαζομένων και των άμεσων οικογενειών τους, των © Haribo Dunhills (Pontefract) , οι οργανισμοί και οποιοσδήποτε άλλος συνδέεται επαγγελματικά και αποκλείοντας την άμεση οικογένεια της © Sincere Mum.

2. Ο υποκινητής είναι © Sincere Mum.

3. Η προσφορά θα διαρκέσει από τις 02/07/20 έως τις 02/08/20 στην ιστοσελίδα της Sincere Mum.

4. Δεν υπάρχει χρέωση εισόδου και δεν απαιτείται αγορά για την είσοδο αυτού του διαγωνισμού.

5. 6 νικητές θα επιλεγούν τυχαία από τον υποκινητή και θα ανακοινωθούν μέχρι τις 5μμ στο xx/x/20.

6. Ο υποστηρικτής διατηρεί το ιδανικό για να επαληθεύσει την επιλεξιμότητα των συμμετεχόντων.

7. Μόνο μία καταχώρηση θα γίνει αποδεκτή ανά άτομο. Πολλαπλές καταχωρήσεις από το ίδιο άτομο θα αποκλειστούν.

8. Κάθε άτομο που βρέθηκε ότι χρησιμοποιεί πολλούς λογαριασμούς για να εισέλθει θα είναι μη επιλέξιμο.

9. Οι συμμετέχοντες πρέπει να ακολουθούν το κανάλι Instagram του Maoam (@maoam_uk) για να εισέλθουν.

10. Καμία ευθύνη δεν μπορεί να γίνει αποδεκτή για καταχωρήσεις που δεν λαμβάνονται για οποιονδήποτε λόγο.

11. Οι πολιτικές του διαγωνισμού και ο τρόπος εισόδου είναι οι εξής:

α) Ακολουθήστε το Maoam και την Sincere Mum στο Instagram (@MaoAM_UK και @HonestMum).

β) Υποβάλετε λεπτομέρειες σχετικά με το RaffleCopter, που βρίσκεται στο κάτω μέρος της δημοσίευσης ιστολογίου Maoam στην ιστοσελίδα της Sincere Mum.

12. Εισάγοντας αυτόν τον διαγωνισμό, ένας συμμετέχων δείχνει ότι η συμφωνία του δεσμεύεται από τους παρόντες Όρους και Προϋποθέσεις.

13. Ο υποστηρικτής δεν είναι υπεύθυνος για ανακριβείς λεπτομέρειες βραβείων που παρέχονται σε οποιονδήποτε συμμετέχοντα από τρίτους που συνδέονται με αυτόν τον διαγωνισμό.

14. Το βραβείο περιλαμβάνει τα ακόλουθα γλυκά Maoam:

2 x τσάντα από λωρίδες Maoam

2 x τσάντα των φλόγες Maoam

2 x τσάντα του maoam joystixx

15. Εάν οι νικητές δεν ανταποκρίνονται εντός 7 ημερών από την αποστολή μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, οι νέοι νικητές θα επιλεγούν τυχαία.

Αυτή είναι μια χορηγία, και όπως πάντα οι απόψεις και οι λέξεις μου είναι ειλικρινείς.

Εισαγάγετε πολύ περισσότερους διαγωνισμούς εδώ.

Αγορά το βιβλίο μου με bestselling σε χαρτόδετο ή ήχο

Το ντεμπούτο μου βιβλίο είναι ο οδηγός μου για την επιβίωση και την ακμάζουσα στην εργασία και στο σπίτι και χρησιμοποιεί την εικόνα για το πώς να δημιουργήσει μια ψηφιακή υπηρεσία ή να επιστρέψει στην εργασία με σιγουριά.

Mumboss: Ο οδηγός της Sincere Mum για την επιβίωση και την ακμάζουσα στην εργασία και στο σπίτι (UK 2η έκδοση)

Διατίθεται στο Amazon ή Audible

Η εργαζόμενη μαμά: Ο οδηγός σας για την επιβίωση και την ακμάζουσα στην εργασία και στο σπίτι (EDITION US/CANADA)

Διατίθεται στις 8 Σεπτεμβρίου 2020. Αγοράστε τώρα στο Amazon

Όπως έχετε διαβάσει; Τότε γιατί να μην ακολουθήσετε το Vicki στο Facebook, το Twitter, το YouTube, το Pinterest και το Instagram

Ποτέ μην χάσετε μια ανάρτηση!

Εγγραφείτε στο HonestMum για το εβδομαδιαίο ενημερωτικό δελτίο ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, όπου μοιράζομαι τις νέες μου αναρτήσεις ιστολογίου, συμβουλές blogging, προσκλήσεις εκδηλώσεων, διαγωνισμούς και νέα για το νέο μου βιβλίο. Ποτέ δεν μοιράζομαι τα προσωπικά σας δεδομένα με τρίτους.

FacebookTwitterPinterestEmailTumBlrshare

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.