Πώς να σχήμα πολύ περισσότερους νέους σε ένα χώρο

αγαπητοί αναγνώστες Mommies,

Γεια σας παιδιά! Απαιτούμε κάποια βοήθεια με αυτήν την επιστολή. Στην πραγματικότητα, ήταν ένα σχόλιο για τη δημοσίευσή μας 2 σε ένα χώρο (ή όχι). Παρακαλείσθε να ελέγξετε, καθώς και να μοιραστείτε τις καλύτερες συστάσεις σας για να συμπιέσετε τρεις νέους σε ένα χώρο (ή όχι!) Στα σχόλια. Σας λέμε ευχαριστώ καθώς και η Amanda σας ευχαριστώ!

Λύση σε πολλούς νέους σε ένα χώρο όταν η μαμά είναι αρχιτέκτονας, Melissa Schollum

Εμείς σε απευθείας σύνδεση σε ένα σπίτι 2 υπνοδωματίων καθώς και τα 2 παιδιά μου, 3 χρονών παιδί, καθώς και παιδί ηλικίας 15 μηνών μοιράστηκαν πάντα ένα δωμάτιο. Ήταν 2 μηνών καθώς και κοιμόταν με τη νύχτα, οπότε αποφασίσαμε να δοκιμάσουμε καθώς και να κοιμηθεί στον ίδιο ακριβώς χώρο με την αδελφή του. Δεν μπορούσα να πιστέψω ακριβώς πόσο καλά προσαρμόστηκε το παιδί μου! Είναι ένας εξαιρετικά κρεβάτι θορύβου καθώς και ακόμα κοιμάται με το κλάμα του. Η περίεργη νύχτα εξακολουθεί να ξυπνάει.

Το πρόβλημά μας τώρα είναι ότι περιμένουμε το μη προγραμματισμένο 3ο παιδί. ΧΑΧΑΧΑ. Δεν είμαστε σίγουροι αν πρέπει να δημιουργήσουμε ένα παχνί στο χώρο μας ή να προσπαθήσουμε να φτιάξουμε χώρο στο δωμάτιο των παιδιών. Οι 2 νέοι μου παίρνουν μαζί φανταστικά καθώς και παίζουν πολύ στο δωμάτιό τους. Αν έπρεπε να βάλω ένα παχνί εκεί, θα χάσουν πολύ χώρο.

Είμαστε σταθεροί πιστοί στους νέους που κοιμούνται στο χώρο τους όταν κοιμούνται με τη νύχτα, ωστόσο λόγω έλλειψης περιοχής δεν είμαστε σίγουροι τι να κάνουμε. Έχουμε πιστέψει για ένα κρεβάτι κουκέτας, ωστόσο είμαι ανήσυχος ότι το παιδί μου είναι να είναι νεαρός για την κορυφαία κουκέτα. Θα είναι 4 μήνες δειλός ηλικίας 4 ετών όταν φτάσει το βρέφος. Έχει επίσης ένα υπέροχο διπλό κρεβάτι με συρτάρια κάτω από αυτό, έτσι δεν έπρεπε να πάρει χώρο με ένα μεγάλο κομμωτήριο.

Δεν είναι τόσο σίγουρο τι πρέπει να κάνετε όσο και θα θέλατε κάποια εισροή!

~ Αμάντα

Η Christine από το blog Aums μοιράστηκε αυτές τις φωτογραφίες της συμπίεσης των τεσσάρων κομματιών της (ηλικίας 1 έως 6) σε ένα μόνο χώρο με χώρο για να παίξει στο σοφίτα. Δηλώνει ότι χρησιμοποίησαν “προσαρμοσμένα ιαπωνικά futons για τα 4 παιδιά μας. Έχουμε δοκιμάσει τα κρεβάτια καθώς και τα στρώματα πριν … ωστόσο αυτό είναι που λειτουργεί για τώρα. Επιλέγουν τα δικά τους χρώματα, κουβέρτες, μαξιλάρια … είναι 6, 5, 3, καθώς και 1 “!

Η λύση της πραγματικής ζωής της Christine, The Futons

Το παιδικό playpace των παιδιών

Το πάντα υπέροχο Dwell “το κάνει να φαίνεται ω-τόσο εύκολο και κομψό για να συλλάβει τέσσερα σε ένα χώρο αυτή η μινιμαλιστική επιλογή (εμφανίζεται επάνω). επιθυμία είχα την περιοχή τοίχου για να διασκεδάσει αυτή την ιδέα!

Μήπως στη μορφή τριών ή πολύ περισσότερων νέων σε ένα δωμάτιο; Εάν ναι, πώς;

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.