Φέρτε πίσω το κουτί από χαρτόνι

Γνωρίζατε ότι το κουτί από χαρτόνι εισήχθη στην Εθνική αίθουσα παιχνιδιών της φήμης το 1998;

Διαστημικό πλοίο που κατασκευάστηκε από χαρτόνι | Φωτογραφία μέσω του κ. McGroovy’s

Μια φορά κι έναν καιρό, η μαμά μου μου έστειλε έναν σύνδεσμο στο fridgeboxworld.com και ήμουν τόσο ενθουσιασμένος γι ‘αυτό που έπρεπε να στείλω μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στον σκηνοθέτη, τον Απρίλιο Capil, και να της ζητήσω να γράψει μια δραστηριότητα για εμάς. Έχει ίδρυσε μια εταιρεία που παράγει κουτιά από χαρτόνι ειδικά για το σκοπό του φανταστικού παιχνιδιού και εξηγεί: “Έφερα το κουτί από χαρτόνι μέσω του χαρτονιού-κουτί με την κατάρτιση, ψυγείο, ως έναν τρόπο να” πράσινο “Και ενθαρρύνοντας τη δημιουργικότητα και την επινοητικότητα στη γενιά πίσω μας. Το κουτί από χαρτόνι, φυσικά, είναι ένα από τα λίγα παιχνίδια που κατασκευάζονται από ανακυκλωμένα υλικά, που μπορούν επίσης να ανακυκλωθούν όταν τελειώσετε με αυτό! ”

Περισσότερα από τον Απρίλιο:
Έτσι, πωλείται για να επαναφέρετε το κουτί από χαρτόνι. τι κάνεις τώρα? Λοιπόν, ξεκινήστε με ένα κουτί, προτιμώμενο ένα μεγάλο. Δεν χρειάζεται να είναι ένα κιβώτιο ψυγείου. Δεν χρειάζεται να αγοράσετε μερικά πριτσίνια του McGroovy (αλλά μπορείτε!). Απλά ξεκινήστε με ένα μεγάλο κενό κουτί και ρωτήστε τα παιδιά σας τι μοιάζει με αυτά. Κάποιοι μπορεί να πουν, “Duh, ένα κουτί”, αλλά οι πιθανότητες είναι, η φαντασία τους δεν είναι εντελώς ατροφική. Περίμενε απλώς μια προπόνηση. Ρωτήστε τους αν πιστεύουν ότι, μαζί, θα μπορούσατε να μετατρέψετε αυτό το κουτί σε κάτι άλλο (αν χρειαστεί, να χτυπήσετε τον ιστότοπο του κ. McGroovy για μερικές φρέσκες ιδέες). Είναι καλό να ξεκινήσετε με μια δομή (σπίτι ή κτίριο) ή ένα όχημα (όπως τρένο, φορτηγό, αυτοκίνητο, αεροπλάνο, διαστημόπλοιο, υποβρύχιο κ.λπ.) και αφήστε τα πράγματα να εξελιχθούν από εκεί. Εάν έχετε δύο ή τρία κουτιά, Ακόμα καλύτερα – δείτε αν μπορείτε να τα συνδέσετε με κάποιο τρόπο, όπως μια σειρά από κουτάκια σε ένα κομμάτι, ή ένα αρχοντικό με “Δύση” και “Ανατολικά” φτερά. Ξεκινήστε να προσθέτετε στο πλαίσιο (ES) χρησιμοποιώντας αποκοπές από περιοδικά, κολλητικά κόλλα, δείκτες, κραγιόνια – ό, τι έχετε βολικό. Μη διστάσετε να κόψετε τα παράθυρα, τις πόρτες, τις καταπακτές διαφυγές … σε μερικές ώρες, μπορείτε να πάτε στο φεγγάρι και να επιστρέψετε σε ένα χαρτόνι με τα παιδιά σας – το μόνο όριο είναι η φαντασία τους.

Digger που χτίστηκε από χαρτόνι | Φωτογραφία μέσω του κ. McGroovy’s

Τελικά, μην φοβάστε ότι το παιδί σας θα κοροϊδεύει σε αυτό το χαμηλό παιχνίδι από καφέ kraft. Το κουτί από χαρτόνι είναι ένα από τα αγαπημένα των παιδιών σε όλο τον κόσμο και μπορεί να προσφέρει ώρες δημιουργικού παιχνιδιού με ελάχιστο κόστος και ελάχιστο αντίκτυπο στον πλανήτη. Το καλύτερο από όλα, δημιουργεί δεξιότητες που τα παιχνίδια με περισσότερα κουδούνια και σφυρίχτρες δεν μπορούν – δημιουργικότητα και επινοητικότητα. Και ποιος δεν χρειάζεται περισσότερα από αυτά;

Αυτό το φρούριο κουτί από χαρτόνι γεμίζει την τραπεζαρία μας χάρη στα κινούμενα κιβώτια | Φωτογραφία: H Flett

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.