Ο γιατρός αποκαλύπτει νέες ιδέες και η θεραπεία για παιδιά με αυτισμό

μοιράζεται!

Μερίδιο

Τιτίβισμα

Μερίδιο

Ως μητέρα με δύο παιδιά που διαγνώστηκαν με σύνδρομο Asperger, (μια διαταραχή που σχετίζεται με τον αυτισμό) μέσα στο παρελθόν έτος έχω την αποστολή να μάθω περισσότερα για τον αυτισμό, ώστε να μπορώ να καταλάβω καλύτερα τα δύο ειδικά παιδιά μου.

Όχι πολλοί άνθρωποι, συμπεριλαμβανομένου μου, καταλαβαίνω τι είναι πραγματικά ο αυτισμός. Στο “The Unspoken Truth on Autism: Μια νέα ματιά στην αιτιολογία και τη θεραπεία των διαταραχών του φάσματος του αυτισμού”, ο Δρ Karen Savlov μοιράζεται μια νέα προοπτική για τις αιτίες των διαταραχών του φάσματος του αυτισμού.

Ο Savlov πιστεύει ότι η αιτία του αυτισμού προέρχεται από μια ελλιπής προσκόλληση, μια διαδικασία που εκτείνεται κατά τα πρώτα δύο έως τρία χρόνια της ζωής. Δηλώνει,

“Μια προσκόλληση στον φροντιστή κάποιου είναι απαραίτητη για την ψυχολογική ανάπτυξη του παιδιού. Κατά τη διάρκεια της περιόδου προσκόλλησης, το βρέφος αποκτά μια κατανόηση του εαυτού του, αισθάνεται αναγνωρισμένη, μαθαίνει να μιλάει και να χρησιμοποιεί τον εαυτό του με άλλους ».

Ο Savlov υποστηρίζει τη θεωρία της με ιστορίες από αυτιστικά άτομα. Πολλά από αυτά είναι υψηλής λειτουργίας ή έχουν σύνδρομο Asperger όπως τα δύο παιδιά μου.

Βρήκα “την ανυποψίαστη αλήθεια για τον αυτισμό: μια νέα ματιά στην αιτιολογία και τη θεραπεία των διαταραχών του φάσματος του αυτισμού”, πολύ ενδιαφέρουσα και χρήσιμη για μένα. Η νέα θεωρία που παρουσιάζεται στο βιβλίο φωτίζει γιατί τα ειδικά μου παιδιά συμπεριφέρονται με τον τρόπο που κάνουν. Η κόρη μου, με την Asperger’s, μεγάλωσε από τους παππούδες της για τα τρία πρώτα χρόνια της ζωής της. Ίσως, λόγω του γεγονότος ότι δεν ήμουν παρών τόσο πολύ γι ‘αυτήν κατά τη διάρκεια αυτών των πρώτων ετών, ίσως να έχει οδηγήσει στη διαμόρφωση μιας ελλιπούς προσκόλλησης. Αυτή είναι μια πιθανότητα.

Σχετική έκθεση για την αλλαγή του κλίματος των Ηνωμένων Εθνών: Θερμάτωση της γης, ληξιπρόθεσμες παγετώνες, επίπεδα θάλασσας αυξάνοντας τα λιοντάρια και τις τίγρεις και τις αρκούδες, ω μου!

Δεν είμαι σίγουρος αν ο γιος μου σχημάτισε επίσης ένα ελλιπές συνημμένο, αν και θέλω να πιστέψω ότι το έκανε. Εάν έχετε αγγιχτεί με τον αυτισμό είτε ως γονέας, φροντιστής είτε δάσκαλος παιδιών με διαταραχές που σχετίζονται με αυτιστικά, πρέπει να διαβάσετε “την ανυποψίαστη αλήθεια για τον αυτισμό: μια νέα ματιά στην αιτιολογία και τη θεραπεία των διαταραχών του φάσματος του αυτισμού”.

Ο Δρ Karent Savlov είναι ένας αδειών γάμος και οικογενειακός θεραπευτής με διδακτορικό δίπλωμα στην ψυχανάλυση και τις πρακτικές στο Λος Άντζελες. Ειδικεύεται στην διαταραχή του φάσματος του αυτισμού, την κατάθλιψη και το άγχος μεταξύ άλλων θεμάτων και συνδέεται με το Ινστιτούτο Σύγχρονης Ψυχανάλυσης. Ο Savlov εργάστηκε εδώ και πολλά χρόνια με παιδιά, εφήβους και ενήλικες, παρέχοντας ατομική θεραπεία, εκπαιδευτικές και ομάδες υποστήριξης για όσους επηρεάζονται από τον αυτισμό, καθώς και ομάδες για φοιτητές κολλεγίων με αναπτυξιακές αναπηρίες. Έχει επίσης εργαστεί στο Πανεπιστήμιο της Καλιφόρνιας του Λος Άντζελες ως διευθυντής της οργανωτικής ανάπτυξης.

“Η άγνωστη αλήθεια για τον αυτισμό: μια νέα ματιά στην αιτιολογία και τη θεραπεία των διαταραχών του φάσματος του αυτισμού”, διατίθεται προς πώληση στο Amazon.com και στα μεγάλα βιβλιοπωλεία.

*Αποκάλυψη: Έλαβα ένα αντίγραφο του “The Unspoken Truth on Autism: μια νέα ματιά στην αιτιολογία και τη θεραπεία των διαταραχών του φάσματος του αυτισμού”, σε αντάλλαγμα για αυτή την ανασκόπηση. Όλες οι απόψεις είναι ακριβείς και 100% ορυχείο.

Η Cascia Talbert είναι ένας πολυάσχολος blogger, εκδότης, ανεξάρτητος συγγραφέας, ηλεκτρονικός έμπορος και μητέρα πέντε παιδιών, που ζουν στον Βορειοδυτικό Ειρηνικό. Με B.A. Στην ιστορία και το νόμο και το πάθος για το γράψιμο και τη διατήρηση της υγιεινής, ξεκίνησε το περιοδικό Healthy Moms το 2007. Το περιοδικό Healthy Moms είναι επί του παρόντος κατατάσσεται στο κορυφαίο blog υγείας για τις μητέρες και διαθέτει αρκετούς συγγραφείς εμπειρογνωμόνων υγείας και μπλόγκερ μαμά. Η κ. Talbert πιστεύει ότι εάν οι μητέρες είναι καλά μορφωμένες σε θέματα υγείας και πώς να παραμείνουν υγιείς, μπορούν να περάσουν αυτές τις πληροφορίες στα παιδιά τους και να αντιστρέψουν τα στατιστικά στοιχεία της παχυσαρκίας στην παιδική ηλικία στις Η.Π.Α.

Σχετική είναι η δουλειά σας θέτοντας σε κίνδυνο την εγκυμοσύνη σας;

Η κα Talbert είναι ένας χαρακτηρισμένος blogger υγείας στο Wellsphere.com και τα άρθρα της μπορούν επίσης να βρεθούν στο ezinearticles.com. Διαχειρίζεται επίσης το Social Network Healthy Moms στο Ning, διαχειρίζεται το φυσικό κατάστημα υγείας και ευεξίας της μαμάς και βρίσκεται στο συμβουλευτικό συμβούλιο των κοινωνικών μέσων ενημέρωσης Fή πρόκληση ευεξίας της Αμερικής.

Σύνδεσμος σε αυτήν την ανάρτηση: γιατρό αποκαλύπτει νέες ιδέες και θεραπεία για παιδιά με αυτισμό

0/5

(0 κριτικές)

Το να μοιράζεσαι σημαίνει ότι νοιάζεσαι!

Μερίδιο

Τιτίβισμα

Μερίδιο

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.