25 Δραστηριότητες Καλοκαιρινής Δραστηριότητας για Προσχολικά και Μήνα

Εάν προσπαθείτε να βρείτε δραστηριότητες διασκέδασης με το προσχολικό σας φετινό καλοκαίρι, μπορείτε είτε να προγραμματίσετε μπροστά είτε να επιλέξετε τη ροή. Ορισμένες δραστηριότητες χρειάζονται προμήθειες, ενώ άλλοι χρειάζονται απλώς μια σπίθα φαντασίας. Και δεν είναι μόνο τα μικρά παιδιά σας που θα το απολαύσουν. Μοιραστείτε τη διασκέδαση με το μικρό σας και δοκιμάστε όσο πολλά μπορείτε από αυτές τις 25 καλοκαιρινές δραστηριότητες για παιδιά προσχολικής ηλικίας και νήπια.

25 διασκεδαστικές καλοκαιρινές δραστηριότητες για παιδιά προσχολικής ηλικίας και νήπια.

Υγρές και άγριες καλοκαιρινές δραστηριότητες

Splash Pad – Το καλύτερο πράγμα για ένα μαξιλάρι splash είναι ότι είναι όλη η διασκέδαση του νερού χωρίς το άγχος να ανησυχείτε για τα βάθη του νερού. Ορισμένα μέρη το έχουν εύκολα προσβάσιμο ως μέρος ενός πάρκου ή ενός νερού.

Beach – Ένα αμμώδες σημείο μπορεί να είναι κατά μήκος των ακτών μιας λίμνης, μιας λίμνης ή του ωκεανού. Είτε το παιδί σας είναι ένα με το νερό είτε προτιμά να δημιουργήσει στην άμμο, υπάρχει κάτι για όλα τα είδη των μωρών της παραλίας. (Χρειάζεστε κάποια σκιά; Δείτε τον καλύτερο οδηγό σκηνής παραλίας μωρών)
Σφουγγάρι αγώνα – δεν χρειάζεται να πάτε μακριά για να απολαύσετε αυτή τη διασκεδαστική, υγρή δραστηριότητα. Η δημιουργία βόμβων σφουγγαριών σε κάδους νερού στην αυλή σας είναι επίσης πολύ πιο εύκολο να καθαριστεί από τα μπαλόνια νερού
Τραπέζι νερού – Για τα παιδιά που αγαπούν να παίζουν στο νερό και όχι να κολυμπήσουν σε αυτό, τίποτα δεν είναι τόσο καταπληκτικό και αναζωογονητικό όσο ένα τραπέζι νερού. Το μόνο που χρειάζεστε είναι κύπελλα για να ρίξετε και τα παιχνίδια που μπορούν να τους αφήσουν να παίξουν με επιστημονικές έννοιες όπως να βυθίζονται και να επιπλέουν.
Οι φυσαλίδες – οι φυσαλίδες φέρνουν απόλαυση και αναρωτιούνται καθώς επιπλέουν πάνω από τα παιδιά σε μια ζεστή καλοκαιρινή μέρα. Μπορείτε να τα πάρετε στα καταστήματα ή να φτιάξετε τη δική σας σαπουνάδα. Παίξτε με σχήματα και μεγέθη για τη διασκέδαση της Bubble Magic.

Δροσερές και ήρεμες καλοκαιρινές δραστηριότητες για παιδιά προσχολικής ηλικίας

Πρόγραμμα καλοκαιρινής ανάγνωσης βιβλιοθήκης – Οι δημόσιες βιβλιοθήκες βελτιώνουν την παιδεία και τη διασκέδαση με τα προγράμματα θερινής ανάγνωσης. Μπορείτε να διαβάσετε για βραβεία, να συμμετάσχετε σε θεματικές δραστηριότητες και να παραμείνετε εκπληκτικοί στο A/C.
Κάντε κάτι διασκεδαστικό όπως το Play Dough και το Slime – δεν χρειάζεστε ηλιοφάνεια για να δημιουργήσετε ώρες διασκέδασης με σπιτική ζύμη ή λάσπη. Ανακαλύψτε τα χρώματα, τα προστιθέμενα στοιχεία και τη διασκέδαση. Βρείτε μια ποικιλία συνταγών online.
Δροσερό με κρέμα ξυρίσματος – πηγαίνετε πέρα ​​από τα δάχτυλα και τις ακουαρέλες. Πάρτε λίγο χρόνο σε μια ζεστή μέρα για τρισδιάστατη τέχνη που μπορεί να χρωματιστεί, να μαρτυρεί ή να σπινθηριστεί. Ακόμη και η βύθιση των δακτύλων στην κρέμα ξυρίσματος είναι μια εκπληκτική αισθητηριακή δραστηριότητα.
Stargazing-παρόλο που το καλοκαίρι υποδεικνύει αργότερα ηλιοβασιλέματα, οι σαφείς νυχτερινοί ουρανοί επιτρέπουν αξιοσημείωτες στιγμές που παρακολουθούν αστέρια. Μπορείτε να το κάνετε από ένα ανοιχτό πεδίο ή πάρκο χωρίς φώτα πόλης με ή χωρίς τηλεσκόπιο.
Κάντε μη ψήνουν λιχουδιές-δεν χρειάζεται να ενεργοποιήσετε το φούρνο για να κάνετε απολαύσεις. Μία από τις πολύ πιο νόστιμες καλοκαιρινές δραστηριότητες για τα παιδιά προσχολικής ηλικίας είναι να κάνουν μερικές νόστιμες λιχουδιές. Κάντε χυμό σκάβει, μίγμα μονοπατιών, λιχουδιές δημητριακών ρυζιού, κεμπόμπα φρούτων και πολλά άλλα σνακ. Όταν συμπεριλάβετε το παιδί σας στη διαδικασία, είναι πολύ πιο πιθανό να τρώνε και αυτές τις υγιεινές λιχουδιές.

Κάντε την ημερομηνία αυτό το καλοκαίρι

Καλοκαιρινές ταινίες-Δεν υπάρχει λόγος να πληρώσετε την πλήρη τιμή του box-office για τα εισιτήρια κινηματογραφικών ταινιών το καλοκαίρι. Το παιδί σας μπορεί να είναι σε θέση να απολαύσει την απόλαυση μιας κινηματογραφικής ταινίας για δωρεάν ή σχεδόν δωρεάν σε συμμετέχοντα κινηματογραφικά θέατρα. (Δεν θέλετε να βγείτε έξω, να κάνετε μια κινηματογραφική νύχτα με τη νόστιμη σπιτική συνταγή ποπ κορν)
Τακτοποιήστε μια ημερομηνία παιχνιδιού – συχνά το καλύτερο μέρος του καλοκαιριού το μοιράζεται με φίλους. Προγραμματίστε μια ώρα και ημερομηνία για να συναντήσετε έναν από τους φίλους των παιδιών σας. Μπορεί να είναι στο σπίτι σας ή σε ένα πάρκο!
Βγείτε για μεσημεριανό γεύμα – αν δεν βγείτε ποτέ με το παιδί σας κατά τη διάρκεια του υπόλοιπου του έτους, κάντε την ιδιαίτερη στιγμή και για τους δυο σας. Πολλά εστιατόρια διαθέτουν προσφορές για παιδιά σε ορισμένες ημέρες. Ακόμα καλύτερα, πακετάρετε ένα πικνίκ και πάρτε μια κουβέρτα για μεσημεριανό γεύμα al fresco.
Προκαλέστε τους φίλους σας σε ένα κυνήγι σαρωτών – ίσως δεν μπορείτε να συναντηθείτε με φίλους σε μια συγκεκριμένη χρονική στιγμή. Ρυθμίστε ένα κυνήγι σαρωτών για αυτούς και να τους κάνετε ένα για το παιδί σας. Υπάρχουν επίσης πολλές ιδέες geocaching και κυνήγι που στοχεύουν σε μικρότερα παιδιά.
Απολαύστε ένα τοπικό φεστιβάλ – η γειτονιά σας ή η ένωση ιδιοκτητών σπιτιού φιλοξενεί ένα πάρτι γειτονιάς; Η πόλη σας έχει φεστιβάλ τροφίμων ή καλοκαιρινές γιορτές που το παιδί σας είναι έτοιμο να απολαύσει; Αφήστε τους να μάθουν πολύ περισσότερα για την κοινότητά τους που έχει λίγο κάτι για όλους.

Κάντε ανακαλύψεις

Πηγαίνετε για μια βόλτα με ποδήλατο – εξερευνήστε τους δρόμους κοντά στο σπίτι σας ή τα ποδήλατα στην περιοχή σας. Ανάλογα με την ηλικία του παιδιού σας και την ικανότητα ποδηλασίας, οι βόλτες σας μπορούν να κυμαίνονται από το πεντάλ με ρυθμό του παιδιού σας ή να οδηγούν γρήγορα στο ρυθμό σας σε κάθισμα ή buggy.
Κάντε παγωτό – αλλάξτε ένα υγρό σε ένα νόστιμο στερεό με αυτό το βρώσιμο πείραμα επιστήμης. Το παιδί σας θα μάθει τι πηγαίνει στο παγωτό και στη συνέχεια θα εργαστεί για το κρεμώδες τελικό αποτέλεσμα. Μπορεί να γίνει σε πλαστικές σακούλες ή με ηλεκτρικό κατασκευαστή παγωτού
Επισκεφθείτε τα πάρκα – η φύση είναι ζωντανή κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού και τα πάρκα είναι έτοιμα για εξερευνητές όπως το παιδί σας. Από τα πάρκα της πόλης μέχρι το κράτος και τα εθνικά πάρκα, υπάρχει κάτι για το Everyonνα μάθετε και να ανακαλύψετε.
Κάντε μια πεζοπορία – μια από τις αγαπημένες μου καλοκαιρινές δραστηριότητες για τα παιδιά προσχολικής ηλικίας κάνει μια πεζοπορία. Ακριβώς όπως τα ποδήλατα, ένα μονοπάτι περπατήματος μπορεί να βοηθήσει το παιδί σας να δει πολύ περισσότερο από τον κόσμο γύρω τους. Με πιο αργό ρυθμό, το παιδί σας μπορεί να απολαύσει σφάλματα, να βρει νέα λουλούδια ή να ακούει τους ήχους που δεν μπορούν να ακουστούν από ένα αυτοκίνητο. Οι πρώιμες βόλτες υποδεικνύουν λιγότερες πιθανότητες για τσιμπήματα.
Πηγαίνετε στις αγορές των αγροτών – εάν η αγορά ενός αγρότη δεν βρίσκεται ήδη στη λίστα σας για ταξίδια αγορών, φέρτε το παιδί σας στην αγορά του τοπικού αγρότη για να συναντήσετε τους καλλιεργητές και τους συγκομιδείς. Μπορούν να δουν φρούτα, λαχανικά και άλλα είδη διατροφής από τοπικούς αγρότες και τεχνίτες. Πηγαίνετε πολύ περισσότερο από μία φορά για να δείτε τα διαφορετικά προϊόντα που χρησιμοποιούνται καθώς αλλάζει η σεζόν.

Δημιουργία αναμνήσεων

Το πεζοδρόμιο κιμωλία – το πεζοδρόμιο είναι ο μεγαλύτερος καμβάς που το παιδί σας θα είναι σε θέση να χρησιμοποιήσει, οπότε αφήστε τους να αναδείξουν τον καλλιτέχνη μέσα τους. Δείξτε τους παιχνίδια όπως hopscotch ή tic-tac-toe. Πρακτική γραφή με έναν από τους πιο πολύχρωμους τρόπους.
Παρακολουθήστε μια κομητεία Fair-η έκθεση του νομού είναι πολύ περισσότερο από μια δέσμη καρναβαλικών βόλτων και βαθιές τηγανισμένες απολαύσεις. Είναι επίσης ένας τόπος όπου παρουσιάζεται και κρίνεται τα ζώα σε πιθανούς αγοραστές και βιοτεχνίες. Το παιδί σας μπορεί να σηκωθεί κοντά και προσωπικά με χοίρους, πρόβατα και άλλα ζώα χωρίς να χρειάζεται να πάει στο πραγματικό αγρόκτημα.
Πιάστε και απελευθερώστε τις πυροσβέστες – μια άλλη καταπληκτική καλοκαιρινή δραστηριότητα για τα παιδιά προσχολικής ηλικίας είναι η άφιξη των πυρκαγιών. Αυτά τα σφάλματα, που ονομάζονται επίσης σφάλματα Lightning, είναι διασκεδαστικά να κυνηγήσουν. Οι ψαλιδιές της απόλαυσης έρχονται κάθε φορά που ανάβει πάνω από το γρασίδι. Μόλις πιαστούν και παρατηρούνται, ήρθε η ώρα να τα θέσουμε δωρεάν για να πετάξουν ξανά. Εάν δεν βρίσκεστε σε μια περιοχή πυρκαγιών, μπορείτε να δημιουργήσετε έναν κήπο πεταλούδας
Αναπτύξτε έναν κήπο – ένα κουτί παραθύρου, ένα κουτί φυτευτή ή ένα οικόπεδο εδάφους στην αυλή είναι όλοι οι τρόποι για να αφήσετε το παιδί σας να μεγαλώσει τα δικά του φυτά από σπόρους ή φυτά. Ενώ μπορεί να πάρει υπομονή στην αρχή, τα τελικά αποτελέσματα θα είναι ευχάριστα.
Φέρτε τον εσωτερικό φωτογράφο – ανεξάρτητα από τις δραστηριότητες διασκέδασης που επιλέγετε με το παιδί σας αυτό το καλοκαίρι, αφήστε τους να βοηθήσουν στη δημιουργία των αναμνήσεων αφήνοντάς τους να τραβήξουν φωτογραφίες. Μια ψηφιακή έκκεντρο είναι ένας τρόπος για να τους αφήσετε να δείξουν και να πυροβολήσουν χωρίς να κυριαρχούν στο έκκεντρο στο smartphone σας.

Έχετε κάποιες πολύ πιο διασκεδαστικές ιδέες για το καλοκαίρι; Μοιραστείτε τα στα σχόλια και θα τα προσθέσουμε στην ανάρτησή μας!

Μπορεί επίσης να απολαύσετε:

Μαθήματα κολύμβησης. Τι να περιμένετε για κάθε ηλικιακή περιοχή.

Η μέγιστη λίστα ταξιδιωτικών παιχνιδιών για τα μικρά παιδιά

Ένας οδηγός τριών ετών για τη Disneyland

Leave a Reply

Your email address will not be published.