Πώς να επιλέξετε τον καλύτερο πάροχο δίδυμου [4 από τους αγαπημένους μας!]

Ένας πάροχος βρέφους είναι μια αναγκαιότητα για πολλούς γονείς, καθώς είναι μια απίστευτη μέθοδος για να συνδεθείτε με το βρέφος σας που σας επιτρέπει να αποφύγετε το καροτσάκι καθώς και τείνετε στο παιδί σας χωρίς χέρια. Αν περιμένετε δίδυμα, ίσως αναρωτιέστε τι γίνεται με μένα; Ενώ οι βρέφη μεταφορείς, από τις ιμάντες έως τα τυποποιημένα ergos προσφέρονται εύκολα για μεμονωμένα μωρά, μπορεί να είναι λίγο πιο δύσκολο να ανακαλύψει κάτι κατάλληλο για τα δίδυμα. Ευτυχώς, είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε να ανακαλύψετε τον καλύτερο πάροχο δίδυμου για να ικανοποιήσετε τις ανάγκες σας!

Προσφέρουν όλη την άνεση καθώς και τη γοητεία ενός ενιαίου παροχέα βρέφους, ωστόσο ασχολούνται με τα δύο βρέφη ταυτόχρονα. Επίσης, το κάνουν λίγο πιο εύκολο για έναν γονέα να μεταφέρει, τείνει, καθώς και δεσμό με τα δίδυμα ακριβώς την ίδια στιγμή.

Τι είναι ένας μεταφορέας δίδυμου βρέφους;

Τα δίδυμα βρέφη χρησιμοποιούν την ίδια ακριβώς αρχή καθώς και την καινοτομία με τους μεμονωμένους φορείς. Η μόνη διαφορά είναι ότι επιτρέπουν σε ένα άτομο να φέρει και τα δύο παιδιά ταυτόχρονα. Οι πιο τυπικές διαμορφώσεις είναι με έναν πάροχο μπροστά καθώς και ένα στο πίσω μέρος. Νομίζω; Σάντουιτς ενηλίκων. Μερικοί μεταφορείς επιτρέπουν στα δύο παιδιά να φτάσουν στις πλευρές σας. Αυτός ο τύπος ρύθμισης μιμείται τη συγκράτηση καθώς και να φέρει και τα δύο παιδιά όταν βρίσκονται στα χέρια σας, ωστόσο με την πρόσθετη υποστήριξη του μεταφορέα. Άλλοι μεταφορείς στην αγορά επιτρέπουν στον πάροχο να χρησιμοποιηθεί παράλληλα, καθώς και μεμονωμένα, ώστε οι γονείς να μπορούν να φέρουν ένα παιδί κάθε φορά. Αυτή είναι μια φανταστική λειτουργία για να κρατήσετε το μάτι σας!

Απαραίτητα:

Μεταφέρετε τα δύο βρέφη ταυτόχρονα: Αυτό φαίνεται εμφανές, ωστόσο πολλοί μεταφορείς διατίθενται στο εμπόριο ως “δύο πακέτα” καθώς και όχι για να φέρουν και τα δύο βρέφη ταυτόχρονα σε ένα άτομο. Εάν θέλετε ποτέ να κάνετε κάτι χωρίς χέρια με δύο μωρά, αυτό είναι απαραίτητο.
Εύκολο στη χρήση καθώς και φθορά: Η διαχείριση ενός βρέφους με ένα βρέφος είναι δύσκολη όπως είναι. Έτσι, ένας δίδυμος πάροχος βρέφους πρέπει να είναι απλός να φορέσει, να συνεχίσει καθώς και εκτός, καθώς και να διαμορφώσει με ένα χέρι.
Άνετα: Οι βρέφη γίνονται πολύ καλύτεροι στη διανομή βάρους, ωστόσο αυτό είναι ιδιαίτερα κρίσιμο όταν φέρνετε και τα δύο βρέφη ταυτόχρονα. Θα θελήσετε έναν πάροχο που μπορεί να διαχειριστεί δύο μωρά, χωρίς να βλάψει την πλάτη, τους ώμους ή τα όπλα σας.
FLEXIBLE: Πολλοί μεταφορείς διπλών βρεφών μπορούν να φέρουν και τα δύο όταν ή χρησιμοποιούνται ως ιδιωτικοί μεταφορείς. Αυτό είναι ένα must-have έτσι ώστε οι γονείς να μπορούν να φέρουν ένα βρέφος κάθε φορά, ή να διαχειριστούν και τα δύο σε όταν χρειαστεί.
Ασφαλής και για τα δύο μωρά: Θα θελήσετε έναν πάροχο που υποστηρίζει κάθε παιδί σωστά καθώς και παίρνει τους γοφούς, τη σπονδυλική στήλη, καθώς και το βάρος. Εάν δεν είναι άνετο καθώς και χωρίς κίνδυνο για το μωρό, δεν θα είναι ο ιδανικός πάροχος για κανέναν.

Οι καλύτεροι δίδυμοι μεταφορείς στην αγορά ιδανικά τώρα

1: Twingo Provider Air

Αυτός είναι ο τέλειος φορέας δίδυμου βρέφους, που δημιουργήθηκε από μια μαμά των δίδυμων! Ήθελε να είναι σε θέση να απαλύνει και τα δύο παιδιά ταυτόχρονα, πάνω από το να επιλέξει ποιο βρέφος θα φέρει. Θα φορέσετε αυτόν τον δίδυμο πάροχο με ένα παιδί στο μπροστινό μέρος καθώς και ένα παιδί στην πλάτη. Αυτή η τοποθέτηση καθιστά πολύ πιο εύκολο το χρόνο χωρίς χέρια, ενώ συνδέεται και με τα δύο βρέφη ταυτόχρονα. Κάθε πάροχος λαμβάνει υπόψη την ασφάλεια του μωρού καθώς και την υποστήριξη με ένα εργονομικό στυλ καθώς και το αναπνεύσιμο ύφασμα.

Η λειτουργία που πραγματικά κάνει αυτό ένα από τα καλύτερα δίδυμα μεταφορείς είναι ότι εκτός από τη χρήση και των δύο βρέφη ταυτόχρονα, κάθε πάροχο μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί σόλο. Αυτό επιτρέπει στους δύο γονείς να φέρουν ένα παιδί για ένα σε ένα χρόνο συγκόλλησης. Το αξεσουάρ ύπνου υποστηρίζει προσεκτικά το κεφάλι του μωρού για να το κάνει πολύ πιο εύκολο για τον ύπνο. Επίσης, διπλασιάζεται ως ασπίδα ηλίου.

Υπάρχουν τρία σχέδια του φορέα Twingo. Το πρωτότυπο που έχει μια μεγαλύτερη τσέπη για να φέρει αντικείμενα, ένα σχέδιο lite που έχει αφαιρεθεί η τσέπη, καθώς και το σχέδιο αέρα που έχει ένα φερμουάρ για να εκθέσει ένα κατάλληλο πάνελ για τη ροή αέρα.

2: Malishastik Twin Infant Carrier

Εάν προσπαθήσατε να φέρετε και τα δύο δίδυμα όταν καταλαβαίνετε ότι είναι μια χούφτα. Αυτός ο δίδυμος πάροχος βρέφους τοποθετεί ένα παιδί σε κάθε ισχίο, ώστε να μπορείτε να τους τείνετε καθώς και να τα φέρετε με πρόσθετη υποστήριξη. Πολλοί βρέφη μεταφορείς χρησιμοποιούνται σαν σακίδιο, ωστόσο αυτός ο πάροχος μοιάζει πολύ περισσότερο με μια πλεξούδα που σας επιτρέπει να κρατάτε και τα δύο βρέφη στις πλευρές σας.

Αυτός ο πάροχος είναι επίσης διαφορετικός από άλλους δίδυμους μεταφορείς, καθώς είναι όλα ένα κομμάτι, καθώς και δεν διαχωρίζονται για να επιτρέψουν τη μεταφορά ενός βρέφους. Δεν έχει κανένα τύπο διαφορετικών διαμορφώσεων, μόνο ένα βρέφος σε κάθε ισχίο. Αυτό δεν είναι απαραιτήτως ένα φτωχό αν έχετε ευχαρίστηση στη διαμόρφωση του ισχίου, όμως! Ο πάροχος βρέφους Malishastik είναι διαθέσιμος σε μεγάλη ποικιλία χρωμάτων, επίσης.

3: Οποιοσδήποτε τύπος ήχου της επιλογής σας! (Θα απαιτήσετε 2 από αυτούς!)

Αυτό είναι λίγο διαφορετικό από τις άλλες επιλογές της λίστας, ωστόσο εξακολουθεί να είναι μια από τις καλύτερες επιλογές δίδυμου παροχέα! Αν σας αρέσει η έννοια του φορέα σφεντόνα, υπάρχει μια τεχνική για να κάνετε αυτό το έργο με δίδυμα. Μπορείτε απλά να πάρετε δύο sounD Slings καθώς και να τα βάλουν σε αντίθετες πλευρές. Θα χρησιμοποιήσετε το Sound Sling ακριβώς όπως θα κάνατε με ένα μόνο βρέφος (x2!).

Πολλές μαμάδες όπως η σφεντόνα από την εγγύτητα προμηθεύει με το βρέφος τους να είναι snuggled ιδανικό επάνω εναντίον τους. Επιθεωρήστε αυτό το βίντεο για να σας καθοδηγήσει ακριβώς πώς να βάλετε τις σφεντόνα, καθώς και να πάρει τα βρέφη μέσα. Θα προσπαθούσα να το περιγράψω σε σας, ωστόσο κάνει πολύ πολύ πιο νόημα όταν το βλέπετε!

Εικόνα είναι ένας μεμονωμένος μεταφορέας

4: Ο δίδυμος φορέας Weego

Αυτός ο πάροχος δημιουργείται ειδικά για δίδυμα, ακόμη και από τη γέννηση (4 λίβρες καθώς και πάνω!). Θα το συγκρίνω με τον παραδοσιακό μεταφορέα βρέφους Ergo, εκτός από το ότι σε αυτή την περίπτωση έχετε δύο θήκες για να βάλετε τα βρέφη σας.

Εντυπωσιακά, μπορείτε να βάλετε αυτόν τον πάροχο αρκετά γρήγορα καθώς και χωρίς βοήθεια όταν είναι απαραίτητο!

Οι μεταφορείς μωρών σας επιτρέπουν πραγματικά να σας επιτρέψουν να κάνετε κάποιο επιπλέον ειδικό χρόνο συγκόλλησης, καθώς και τα δίδυμα mamas θα πρέπει να έχουν αυτό ακριβώς όπως το Singleton Mamas! Ελπίζουμε ότι αυτή η λίστα με τους καλύτερους δίδυμους μεταφορείς σας βοήθησε να περιορίσετε την καλύτερη επιλογή για εσάς καθώς και τα μωρά σας για να εξασφαλίσετε ότι μπορείτε να είστε γονείς χωρίς χέρια σε χρόνο μηδέν!

Ψάχνετε για συστάσεις από άλλες δίδυμες μητέρες; Προχωρήστε στην ομάδα Facebook του πρωτοεμφανιζόμενου Mommies!

Πιέστε τους καλύτερους δίδυμους μεταφορείς για αργότερα!

Άλλα άρθρα που μπορεί να σας αρέσουν:

Η καλύτερη τσάντα πάνας για να κάνει μια ζωή Twin Mommies λίγο πιο εύκολη!

150 γοητευτικά και ισχυρά ονόματα παιδιών

Μεταφορείς μωρών για πεζοπορία- [Κάντε πεζοπορία με μωρό!]

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.