Είστε ένα περιπετειώδες νέο μαμά-να είναι με ένα blog;

εάν έχετε ένα βρέφη. μια τάση για την καταγραφή των αποδράσεων σας. Εκτός από μια κάμερα, πρέπει πραγματικά να μιλήσουμε.

Ο Rookie Mommies είναι να γιορτάζουμε τι είναι διασκεδαστικό (και πραγματικό!) Σχετικά με τα πρώτα χρόνια της μητρότητας. Λαμβάνοντας υπόψη ότι τα δικά μας βρέφη τολμούσαν να γίνουν μεγαλύτερα, προσπαθούμε επί του παρόντος να βρούμε αναμενόμενες μαμάδες (ή μαμάδες με βρέφη που είναι μόλις ένα μήνα ή δύο παλιά) για να προσπαθήσουν καθώς και να χαρτί στις 52 προκλήσεις μας. Είσαι μέσα?

Τι ψάχνουμε:

Μια καλύτερη προσπάθεια να κάνουμε κάθε πρόκληση. Εβδομαδιαίος.

Τα αποτελέσματά σας θα δημοσιευθούν στο rookiemoms.com (συμπεριλαμβανομένων 2-4 φωτογραφιών στις οποίες έχετε τα δικαιώματα). Μηνιαίο.

Η αυθεντική φωνή της μαμάς σας που λάμπει. Πάντα.

Τι παίρνετε από εμάς:

Αγάπη καθώς και εκτίμηση. Κοινωνικό δίκτυο καθώς και συνδέσμους ιστολογίου.

Μια πλήρης δημοσίευση στο rookiemoms.com κάθε μήνα.

Αποζημίωση TBD.

Για να υποβάλετε αίτηση για τη συναυλία:

Στείλτε μας μερικά δείγματα της εργασίας σας: συνδέσμους σε τρία (3) διαφορετικά άρθρα ή άρθρα που γράφτηκαν από εσάς, συμπεριλαμβανομένης κάποιας φωτογραφίας.

Στείλτε τα δείγματα εργασίας σας στο Mommies @ Rookie Moms.com με την πρόκληση RM Line

Εντάξει, τι. Έχεις όλα αυτά;

Εάν δεν πρόκειται να έχετε το πρώτο σας μωρό, υπάρχουν άλλες πιθανότητες να συνθέσετε με εμάς. Δεν αναζητούμε ενεργά άλλους συγγραφείς επισκεπτών, ωστόσο, αν έχετε οποιοδήποτε είδος γνήσιων ιστοριών πρώτου προσώπου για εσάς επίσης Ως βρέφος σας καθώς και οι περιπέτειές σας ως νεοσύλλεκτος μαμά (ή μπαμπά), θα χαρούμε να το σκεφτούμε.

Σημείωση: Δεν δεχόμαστε άρθρα επισκεπτών από διαφημιστικές επιχειρήσεις SEO ή συγγραφείς που εκπροσωπούν βιομηχανικούς ιστότοπους.

[Εικονογράφηση της Amy Saidens είναι από το βιβλίο μας, The Rookie Mommies Handbook. Ολα τα δικαιώματα διατηρούνται.]

Leave a Reply

Your email address will not be published.