Τα καλύτερα έξω παιχνίδια για να παρακινήσουν λιγότερο χρόνο στην οθόνη!

Εάν είστε σαν εμένα, προσπαθείτε να βρείτε κάτι που θα βγάλει έξω τους νέους σας καθώς και μακριά από οθόνες. Σε μια αναζήτηση για τα καλύτερα έξω παιχνίδια, παρέχω μερικούς που έχουμε χρησιμοποιήσει στο σπίτι μας με νέους ηλικίας 5, 8,11, καθώς και 14 ετών. Προσθέτω επίσης μερικούς ότι ως επαγγελματίας θεραπευτής πιστεύω ότι είναι φανταστικοί για την ανάπτυξη. Γι ‘αυτό, καθώς και να απολαύσετε αυτόν τον καθαρό αέρα, καθώς και όλη αυτή τη φύση που έχει να προσφέρει.

“Δεν υπάρχει Wi-Fi στο δάσος, ωστόσο δεσμεύομαι ότι θα ανακαλύψετε μια πολύ καλύτερη σύνδεση.” -Ανώνυμος

Τα καλύτερα έξω παιχνίδια για παιδιά:

Little Tikes 2-in-1 Snug ‘n Safe Grow With Me Swing (ηλικίες 9-36 μηνών)

Εντάξει, οπότε αυτό θα χρειαστεί να είστε έξω, ωστόσο, αυτή είναι μια φανταστική συμβουλή που η απαίτηση των γονέων των ΗΠΑ να κάνει ένα διάλειμμα καθώς και σύνδεση με τα παιδιά μας. Ως επαγγελματίας θεραπευτής, προτείνω εξαιρετικά αυτό όχι μόνο για τη διασκέδαση, ωστόσο για την ανάπτυξη του αιθουσαίου συστήματος. Η αιθουσαία αισθητηριακή επεξεργασία αποτελεί θεμέλιο για τις δεξιότητες συντονισμού, οπότε αυτό συμβάλλει επίσης στην καθιέρωση του εγκεφάλου. Η ταλάντευση μπορεί να είναι εξαιρετικά κλοτσιές για τους νέους και για τους νέους, γι ‘αυτό είναι ένα φανταστικό εργαλείο όταν οι νεαροί νέοι έχουν μια δύσκολη μέρα.

Ελέγξτε το σημερινό κόστος εδώ!

Little Lab Creations 67in Diameter Sprinkle & Sprinkle Celebration Play Mat

Υπαίθρια παιχνίδια νερού διασκέδαση για παιδιά, μικρά παιδιά καθώς και βρέφη | Ειδικό πανέμορφο στυλ (18 μήνες καθώς και επάνω)

Στη νότια CA πραγματικά ζεσταίνει το καλοκαίρι, έτσι ώστε τα παιχνίδια νερού είναι πάντα διασκεδαστικά. Εγώ πραγματικά όπως αυτό, αφού οι νέοι όλων των ηλικιών μπορούν να απολαύσουν αυτό μαζί. Είναι απλό να γαντζώσετε όσο και έναν εύκαμπτο σωλήνα καθώς και να παίζετε. Μην παραλείπετε να θυμάστε ότι το αντηλιακό, καθώς πάντα παρακολουθείτε τους νέους γύρω από το νερό.

Ελέγξτε το σημερινό κόστος εδώ!

Little Tikes Easyscore Σετ μπάσκετ (ηλικίες 1 1/2-5yrs)

Δεν το συνιστώ μόνο από τότε που είμαι προπονητής καλαθοσφαίρισης, ωστόσο, τίποτα δεν είναι κακό με την έναρξη των νέων τους. Το δώσαμε αυτό στον ανιψιό μας όταν γύρισε ένα, καθώς έχει ήδη dunking (στη χαμηλή ρύθμιση του’Course). Να είστε βέβαιος να γεμίσετε τη βάση με άμμο για να σταματήσετε να κατεβαίνει όταν παίζετε, αλλιώς είναι εξαιρετικά απλό να ρυθμίσετε. Αυτό είναι πραγματικά αυτό που θα τους κρατήσει διασκεδασμένο καθώς και ενεργό για ώρες.

Ελέγξτε το σημερινό κόστος εδώ!

Adventure Kids-Outdoor Explorer Set (ηλικίες 3yr-7yr)

Αυτή η εμπειρία με κάνει να πιστεύω ότι μεγαλώνω στη χώρα στο Ουισκόνσιν που περιβάλλεται από τη φύση. Υπάρχουν τόσα πολλά να βρείτε ακόμη και στο δικό σας κατώφλι !! Το παιδί μου απλώς ζήτησε ένα πουλί που απολαμβάνει το σετ, οπότε αυτό θα είναι καλύτερο με αυτά τα 5 × 30 κιάλια. Προσπαθώ να μην διαλέξω μια προτιμώμενη από την καταχώρισή μου, ωστόσο αυτό είναι πραγματικά φοβερό !!

Ελέγξτε το σημερινό κόστος εδώ!

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ (5-12 ετών)

Έχουμε αυτό ως δώρο μερικές φορές, καθώς και τα παιδιά μου άρεσαν αυτά !! Τώρα, πετούν τόσο καλά που μπορείτε να τα χάσετε, γι ‘αυτό προτείνω ένα ανοιχτό πάρκο για να διασκεδάσετε πραγματικά. Μπορεί να φαίνεται ότι είναι όλα σχετικά με τους ιπτάμενες πυραύλους, ωστόσο οι νέοι παίρνουν πραγματικά μεγάλη σωματική δραστηριότητα με αυτό το εξωτερικό παιχνίδι.

Ελέγξτε το σημερινό κόστος εδώ!

Lifetime Geometric Dome Climber Jungle Fitness Center (ηλικίας 3-10 ετών)

Η αναρρίχηση είναι μια τόσο κρίσιμη γενική δραστηριότητα προόδου. Αναπτύσσει τη δύναμη, δημιουργεί συντονισμό, καθώς και ενισχύει την ισορροπία. Αυτός ο θόλος έχει γνήσιες λαβές χεριών αναρρίχησης. Είναι επίσης η κατάσταση καιρού καθώς και ανθεκτική στη σκουριά, ώστε να μπορεί να διατηρηθεί έξω. Τόσο διασκεδαστικό να παίζεις με έναν φίλο !!

Ελέγξτε το σημερινό κόστος εδώ!

Παιχνίδια ναυπηγείων γιγαντιαία λουριά (8 χρόνια και επάνω)

Μερικές φορές αισθάνεται δύσκολο να ανακαλύψετε έξω τα παιχνίδια για τα μεγαλύτερα παιδιά, ωστόσο αυτό είναι ένα από τα αγαπημένα μου. Αυτό είναι ένα διασκεδαστικό παιχνίδι για όλη την οικογένεια. Είναι φανταστικό σε BBQ καθώς και σε πάρτι. Καθώς κρατάτε την αναπνοή σας τραβώντας ένα μπλοκ που ελπίζει ότι ο πύργος δεν πέφτει, όλοι κρατούν την ανάσα μαζί σας. Θα εκτιμήσετε ότι αυτό περιλαμβάνει μια τσάντα για να κρατήσετε όλα τα μπλοκ μαζί όταν δεν τα χρησιμοποιείτε. Και πάλι, διασκέδαση για όλη την οικογένεια !! σαν αυτό!!

Ελέγξτε το σημερινό κόστος εδώ!

Gosports Solid Wood Premium Cornhole Set

Τελευταίο, ωστόσο, εξίσου σημαντικό, ένα ακόμη αγαπημένο σπίτι. Αυτό είναι 100% συμπαγές ξύλο καθώς και μπορείτε να το προσαρμόσετε στην προτιμώμενη αθλητική ομάδα ή την ταινία σας ή ό, τι απολαμβάνει το νοικοκυριό σας. Οι Beanbags είναι ο καιρός, ο οποίος είναι φανταστικός, αφού καταλαβαίνετε ότι κάποιος θα τους αφήσει έξω, χα. Επίσης, περιλαμβάνει μια ανθεκτική τσάντα μεταφοράς για να διατηρήσετε τα beanbags μαζί όταν δεν παίζετε. Οι έφηβοι μου σαν αυτό το παιχνίδι, οπότε είναι κάτι που μπορούμε να κάνουμε έξω ως οικογένεια.

Ελέγξτε το σημερινό κόστος εδώ!

Ελπίζω ότι αυτή η λίστα με τα εξωτερικά παιχνίδια σας έδωσε μερικές φανταστικές έννοιες που θα βοηθήσουν την παραμονή σας στο νοικοκυριό καθώς και τη σύνδεση. Απολαμβάνω!!

Harmony Pyper M.A., OTR/L

Μπορεί επίσης να απολαύσετε:

Καλύτερα παιχνίδια για γυναίκες ηλικίας 5 ετών [15 απίστευτα διασκεδαστικές επιλογές]

Η μέγιστη λίστα των ταξιδιωτικών παιχνιδιών Fή νήπια

Καλύτερα παιχνίδια για γυναίκες ηλικίας 6 ετών – Οδηγός δώρων διακοπών 2018

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.