Γνωστές Family Fun: Προσδοκίες εναντίον Πραγματικότητας

Πρόσφατα, Rookiedad Alec και πήραμε τα δύο μεγαλύτερα αγόρια μας γύρω από ένα μονοπάτι πεζοπορίας δύο μιλίων στους λόφους Berkeley. Αφήσαμε το μικρό παιδί στο σπίτι για να δώσουμε στα μεγάλα αγόρια κάποια ιδιαίτερη προσοχή. Η παλαιότερη μου, σχεδόν εννέα, είχε επιλέξει το μονοπάτι επειδή το ξέρει καλά από καλοκαιρινά στρατόπεδα και σχολικά ταξίδια. Καθώς περιπλανήσαμε τη λίμνη, οι μνήμες πλημμύρισαν πίσω μου από την πρώτη φορά που τον έφερα στον ίδιο περίπατο.

Ο Alec είπε αυτό που σκέφτηκα: «Αλλάξαμε την πάνα σας εκεί σε αυτό το ημερολόγιο» και επεσήμανε ένα σημείο ακριβώς από το μονοπάτι. Το παιδί είναι ένα καλό άθλημα για αυτά τα σχόλια και το σηκώθηκε.

Πρόσθεσα, “Σας έφερα εδώ για την ετήσια επέτειο του γάμου μας και σκέφτηκα ότι μόλις ξεκινήσαμε μια εβδομαδιαία παράδοση οικογενειακών διασκεδαστικών πεζοποριών”. Δεν.

Η οικογένειά μας πήγε πραγματικά σε μερικές εξαιρετικά αξέχαστες πεζοπορίες στις οποίες ασκήσαμε τις τεχνικές μας για τις αλλαγές της πάνας για την πάνα σε κρεβάτια από πεύκα βελόνες ή ανώμαλα κούτσουρα. Αντί να θυμηθούμε τις γραφικές θέσεις, ο Alec και εγώ θυμάμαι μόνο τους κρύους ιδρώτες της διαχείρισης ενός μωρού με γυμνό πυθμένα ακριβώς έξω από το μονοπάτι.

Προσδοκία:
Πεζοπορία εβδομαδιαίως με το μωρό μας – τότε παιδιά – για να ενσταλάξετε μια αγάπη για τη δραστηριότητα και τη φύση.

Πραγματικότητα:
Να αναβληθεί από τα εργαλεία, τις εκρήξεις της πάνας και τις απαιτήσεις της ζωής. Πεζοπορία μόνο μία φορά κάθε λίγους μήνες.

Αφού τρέχουμε πλήρη ταχύτητα μέσα από τη βρωμιά και ρίχνοντας μπαστούνια στο FFH μας, χτυπήσαμε ένα εστιατόριο μπιφτέκι και χάσαμε τα μεγάλα με συνομιλία και ελάχιστη απόσπαση της προσοχής. Αποδεικνύεται ότι μια παράδοση τεσσάρων φορές το χρόνο μπορεί να είναι εξίσου μαγικό με εβδομαδιαία.

Ψάχνετε για περισσότερες δωρεάν/φθηνές δραστηριότητες που πρέπει να κάνετε με ένα μωρό; Παρακαλώ.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.