Homebirth εκτροχιάστηκε: Η Jennifer περπάτησε στην ιατρική εγκατάσταση

Σήμερα έχουμε μια δημοσίευση επισκεπτών (είμαι σε διακοπές) από τον δημιουργό του Kindercycle καθώς και την πρώτη μαμά Jennifer Pesetsky.

Εδώ είναι η γέννηση που οραματίσαμε: θα εργαζόμασταν στο σπίτι. Θα μαγειρεύω κάποιο είδος σούπας ή στιφάδο, κατοικίδιων ζώων μας, καθώς και περπατώντας έξω από το μυρίζοντας τον αέρα, ελέγχοντας τον ουρανό καθώς και αγγίζοντας τα φυτά. Κοντά στην πραγματική ώρα της γέννησης, οι τρεις μαίες μας θα εμφανίζονται, καθώς θα έβαζαν ψυχρά υφάσματα στο κεφάλι μου, τρίψτε την πλάτη μου, καθώς και με βοηθούν με τις πιο δύσκολες συστολές. Στη συνέχεια, το βρέφος θα εμφανιζόταν στον δικό του χρόνο, καθώς και για να καλωσοριστούν από τον ευχαριστημένο σύζυγό μου, τις μαίες μας, τη φετινή μας γάτα καθώς και εμένα. Θα βρεθεί στο στήθος μου για να χτυπήσει ή νοσοκόμα, ό, τι ένιωθε. Θα ήμουν γεμάτος απόλαυση καθώς και ευτυχία.

Και, τώρα, η πραγματικότητα.

Ναι, διοργανώσαμε μια οικιακή γέννηση παρά τις αντιρρήσεις από ορισμένα μέλη του νοικοκυριού καθώς και μερικούς φίλους. Μας άρεσαν οι μαίες μας, καθώς και οι καταπληκτικές προ-γηρατειακές επισκέψεις μαζί τους, όπου μιλήσαμε για τη διατροφή καθώς και ακούσαμε για τον καρδιακό παλμό του μωρού. Συμπλήρωσαν το ομαλό δέρμα μου καθώς και τα σταθερά κοιλιακά μου. Κοίταξα μπροστά σε κάθε επίσκεψη μαζί τους.

Είχαμε κάποιους λόξυγκους κατά μήκος της διαδρομής εγκυμοσύνης. Θεωρήθηκε “προηγμένη ηλικία μητέρας”, καθώς και δύο αποβολές πριν από αυτή την εγκυμοσύνη. Από την ηλικία μου, πήραμε μια πρόωρη δοκιμή CVS που το εργαστήριο έσπασε. μακρά ιστορία, ωστόσο δεν έχουμε αποτελέσματα από αυτό το τεστ, καθώς και έπρεπε να περιμένουμε ένα μήνα για ένα amnio, καθώς και να ανακαλύψουμε ότι όλα φαίνονταν καλά. Μετά από αυτό, ήταν πολύ ομαλή ιστιοπλοΐα, εκτός από τα φλεγμονώδη χέρια μου, τα οποία έκαναν συνθέσεις καθώς και για την κατασκευή τελείως αδύνατη.

Πίσω στη γέννηση.

Το βρέφος μας οφειλόταν κάποια στιγμή στα τέλη Μαΐου ή στις αρχές Ιουνίου του 2010. Στα τέλη Απριλίου σχεδιάζουμε ένα babymoon καθώς και διακοπές το Σαββατοκύριακο για να γιορτάσουμε τα 39α γενέθλιά μου (ανέφερα την προηγμένη ηλικία μητέρας, σωστά;) τη νύχτα της 26ης Απριλίου, Πήγα στον ύπνο καθώς και ονειρευόμουν Hot Springs. Umm, όχι. Αποδείχθηκε ότι δεν ήταν θερμές πηγές, ωστόσο το νερό μου σπάσιμο καθώς και το σπάσιμο καθώς και το σπάσιμο. Μετά από λίγο πανικό καθώς και σύγχυση (“Είναι τόσο νωρίς”, “Τι συμβαίνει”, “Δεν περίμενα να υπάρχει τόσο πολύ νερό!”), Κάλεσαμε τις μαίες μας που μας είπαν προσεκτικά ότι μπορούσαμε «Δεν είχαμε μια γέννηση στο σπίτι από τότε που ήμασταν στις 35 εβδομάδες που ήταν τόσο νωρίς για ένα homebirth. Το βρέφος μπορεί να έχει ανεπτυγμένους πνεύμονες ή άλλα θέματα που θα χρειαζόταν άμεση προσοχή ιατρικής εγκατάστασης.

Αισθάνομαι λίγο σοκαρισμένος, πήραμε ντους (αυτή ήταν η ιδέα του συζύγου μου που ήταν υπέροχη), καθώς και γεμάτες σακούλες για την ιατρική εγκατάσταση που δεν είχαμε κάνει ούτε οργανώθηκε να κάνουμε. Περπατήσαμε στην ιατρική εγκατάσταση (2-block walk), κρατώντας τα χέρια, φέρνουμε τη σφαίρα γέννησης καθώς και να ελέγξουμε τα αστέρια στον ουρανό.

Μετά από κάποια εργασία στο θάλαμο ταξινόμησης, ανακαλύψαμε ότι το βρέφος παραβιάζει, καθώς θα απαιτούσαμε ένα τμήμα C. Μετά από ώρες που περνούσαν χρόνο στην αίθουσα ταξινόμησης, το βρέφος μας παρασχέθηκε από το τμήμα C στις 10:41 π.μ. στις 27 Απριλίου 2010. Μεγαλώθηκε από μένα καθώς και αφαιρεθεί για να πάρει ιατρική περίθαλψη. Δεν προτιμώ να θυμάστε όλες αυτές τις λεπτομέρειες από μια άγρυπνη νύχτα καθώς και μερικά πραγματικά ισχυρά φάρμακα. Ήταν 4 κιλά 6 ουγγιές καθώς και πέρασε 9 ημέρες στο NICU. Εκτός από το βάρος της, ήταν ένα εξαιρετικά υγιές κορίτσι.

Επειδή είμαστε Εβραίοι, την 8η ημέρα της ζωής της, είχαμε μια τελετή ονομασίας για βρέφη στην εξωτερική αυλή του NICU με τον ραβίνο μας καθώς και την νοσοκόμα NICU. Ονομάσαμε το αστέρι της Μάλια. Το εβραϊκό της όνομα είναι το Kochava Malka – βασίλισσα των αστεριών. Τα ονόματά της έχουν επίσης οικιακή σημασία. Έχει το όνομά της από τη μεγάλη θεία του συζύγου μου που αύξησε τη μητέρα του συζύγου μου, καθώς και μετά από τη μεγάλη μου θεία που παντρεύτηκε έναν επιζώντα του Ολοκαυτώματος, καθώς ποτέ δεν είχαν παιδιά.

Τώρα είναι ευχαριστημένος 14 μηνών. Είναι αναπτυξιακά ιδανικά στο στόχο, καθώς και παρακολουθεί το κάτω μέρος της καμπύλης για το ύψος καθώς και το βάρος. Για διάφορους λόγους, δεν προσπαθούμε να επιτύχουμε ένα μωρό.

Αυτή είναι η ιστορία της γέννησης του Star, την οποία τελικά ανακάλυψα ότι είμαι ευχαριστημένος.

Ευχαριστώ πολύ για την Jennifer για να μοιραστεί την ιστορία της. Είναι η μητέρα πίσω από το Kindercycle – www.kindercycle.org – βοηθώντας τα νοικοκυριά να απαλλαγούν από τα πράγματα των παιδιών που είναι φτιαγμένα, καθώς και να πάρουν τα πράγματα των παιδιών που θέλουν. Ζει στο Μπέρκλεϊ της Καλιφόρνια με το άλλο μισό καθώς και την κόρη 15 μηνών.

Leave a Reply

Your email address will not be published.