Το να παίρνεις τη μορφή ως μητέρα δύο

parentbloggers καθώς και τα παπούτσια Ryka θέτουν την ερώτηση: “Πώς το σχηματίζετε;” Εκτός από το αντικειμενικό να απαντήσω. Ακριβώς εδώ είναι οι προτιμώμενες ασκήσεις μου για να γίνω ιδρωμένος μετά το μωρό:

Τρέξιμο. “Τρέξιμο αργά” δηλαδή, με ένα βρέφος συνδεδεμένο στο στήθος μου ή κρέμεται από το πρόσωπό μου για επιπλέον 17 κιλά αντίσταση για να αναπτύξω το υπερβολικά αναπτυγμένο καλύτερο χέρι μου.

Ποδηλασία. Αυτό είναι γνήσιο έξω από την ποδηλασία φρέσκου αέρα ή μια τάξη περιστροφής. Ο Alec δεσμεύεται να μείνει με τα νεαρά αγόρια τα πρωινά της Κυριακής, ώστε να μπορέσω να πάρω το ταξίδι μου. Αυτή την ερχόμενη Κυριακή, κάνω το ταξίδι D’Arganics με μια φίλη. Φέρεται ότι. Όλοι θα οδηγήσουμε το πρωί την Κυριακή, καθώς και ο Alec θα μας ικανοποιήσει σε στάσεις ανάπαυσης για φρέσκα βιολογικά φρούτα καθώς και διακοπές νοσηλευτικής. Κάνουμε το σύντομο.

Κολύμπι. Το κολύμπι ήταν το άθλημά μου της επιλογής μου, όταν είχα απλώς τον Holden να αγωνιστεί, καθώς μπορώ να δηλώσω ειλικρινά ότι έχω βρεθεί μόνο στην πισίνα όταν μετά το Milo. Έκανα τον ωκεανό να κολυμπήσει μέρος ενός ολυμπιακού τριάθλου ενώ θηλάζοντας ένα τετράχρονο στην περιοχή Shift, οπότε είναι ένα σημείο φανταστικής υπερηφάνειας για μένα … ακόμα κι αν είναι στο παρελθόν.

Κυνηγώντας μικρά παιδιά καθώς και βαθιά αναπνοή. Αυτές είναι οι γνήσιες ασκήσεις μου. Αυτά που κάνω κάθε μέρα.

Baby Bootcamp. Εγώ σε σχήμα στην γνήσια τάξη ακριβώς όταν μου άρεσε (παρά το δικό μου κλάμα καθώς και το μωρό μου να κλαίει ήταν υπέροχο να έχουμε έναν πραγματικό εκπαιδευτές καθώς και να φροντίζουν τους συνομηλίκους). Η εικόνα εδώ είναι εγώ, καθώς και ο Scarlett καθώς και ο Milo που αποτελούν τις δικές μας οδηγίες με το Lunges, το Jogging Stroller, καθώς και το Bjorn.

Γέλιο. Είναι ένα άθλημα; Είναι πιθανότατα το πιο σημαντικό να κάνετε χρόνο για το χάος.

Leave a Reply

Your email address will not be published.