Μια ευχάριστη πλευρά για τις μητέρες – μίσθωση βρέφη για τα ταξίδια νοικοκυριών

ρωτήστε μια μητέρα ή πατέρα που ταξιδεύει με τα μικρά παιδιά τους αν πιστεύουν ότι η ενοικίαση βρέφη στον προορισμό τους είναι μια μεγάλη ιδέα. Θα δηλώσουν ναι! Γιατί δεν κατάλαβα ότι μπορείς να το κάνεις αυτό!?! Επιθεωρήστε ακριβώς πόσο αξιοσημείωτο και ικανοποιητικό αυτό το νέο side gig είναι…

Μια ευχάριστη πλευρά συναυλίας για τις μητέρες – μίσθωση βρέφη εργαλείων στις οικογένειες που ταξιδεύουν

Babierge καθώς και οι αξιόπιστοι συνεργάτες τους στη διάσωση! Πιστέψτε το Airbnb, ωστόσο για τον εξοπλισμό των βρεφών.

Μία από τις προτιμώμενες συναυλίες μας για τη μητέρα είναι κάτι που είναι πολύ εύκολο για κάθε είδους μαμά. Αγοράζουμε τόνους εργαλείων για τα μωρά μας, έτσι; Εκτός από αυτό που συμβαίνει μετά το βρέφος το χρησιμοποιεί για μερικούς μήνες, καθώς και τότε δεν υπάρχει απαίτηση γι ‘αυτό. Συνήθως, είναι μια μελλοντική πώληση γκαζόν ή μια δωρεά καλής θέλησης. Τώρα οραματίζετε ότι μπορείτε να κάνετε εισόδημα σε όλα αυτά τα εκπληκτικά εργαλεία που έχετε.

Το Babyquip είναι η κορυφαία πλατφόρμα ενοικίασης βρέφους που συνδέει τις μητέρες ή τους μπαμπάδες που μισθώνουν τα βρέφη τους, που ονομάζονται αξιόπιστοι συνεργάτες, με τα νοικοκυριά να ταξιδεύουν στην περιοχή τους. Εμπιστευμένοι εταίροι ενοικιάζουν, παρέχουν καθώς και δημιουργούν εξαιρετικά καθαρά εργαλεία βρέφη που κατέχουν σε ένα ξενοδοχείο οικογενειακής ή απόδραση ενοικίαση, καθώς και στη συνέχεια να επιστρέψουν για να το παραλάβουν την ημέρα αναχώρησης. Οι αξιόπιστοι εταίροι επιλέγουν τα εργαλεία που θέλουν να μισθώσουν καθώς και να ορίσουν το δικό τους κόστος καθώς και τα τέλη αποστολής. Βασικά, μπορείτε να επιλέξετε το κόστος που θέλετε να μισθώσετε τα εργαλεία σας καθώς και ακριβώς πόσο να το παρέχετε. Μπορείτε επίσης να ρυθμίσετε τις ημέρες που προσφέρονται τα εργαλεία σας για ενοικίαση για να διασφαλίσετε ότι δεν χρειάζεται να παρέχετε σε ημέρες που δεν μπορείτε. Μιλήστε για μια σοβαρά πλεονεκτική πλευρά!

Για ποιον είναι αυτό το καλύτερο για;

Οι αξιόπιστοι εταίροι είναι συνήθως μητέρες με μικρά παιδιά (αν και μερικοί είναι μπαμπάδες καθώς και συνταξιούχοι), αναζητώντας μια πλευρική συναυλία που είναι ευχάριστη και σημαντική. Σε περίπου δύο εβδομάδες μετεγκατάσταση με την εφαρμογή καθώς και τη διαδικασία κατάρτισης για να εισαγάγετε τη δική σας εταιρεία στην πλατφόρμα BabyQuip. Το Babyquip θα σας εκπαιδεύσει σε όλα τα στοιχεία της εταιρείας βρέφους, συμπεριλαμβανομένης της ασφάλειας των εργαλείων, καθώς και της καθαριότητας, της υπηρεσίας πελατών της φιλοξενίας, των πωλήσεων καθώς και του μάρκετινγκ.

Τι κάνει το babyquip;

Το BabyQuip αναπτύσσει τον ιστότοπό σας, δημιουργεί την ασφάλειά σας, καθώς και οδηγεί στην επισκεψιμότητα του διαδικτύου στο Διαδίκτυο. Στη συνέχεια, σας εκπαιδεύουν για την ασφάλεια των εργαλείων, την περιφερειακή διαφήμιση καθώς και την παροχή εξαιρετικής εξυπηρέτησης πελατών. Στόχος τους είναι να ευχαρίστουν τις οικογένειες που ταξιδεύουν.

Οι αξιόπιστοι συνεργάτες της Babyquip επωφελούνται επίσης από την διορατικότητα, καθώς και από την εμπειρία πολύ περισσότερων από διακόσια άλλους επιχειρηματίες ενοικίασης βρέφους, όπως οι ίδιοι. Με τακτικές συνεδρίες σεμιναρίων βίντεο, ώρες από το γραφείο, καθώς και να μπορείτε να ζητήσετε ανησυχίες στην υποστηρικτική προσωπική τους κοινότητα στο Facebook, θα λάβετε τις ανησυχίες που ανταποκρίθηκαν ακριβώς πώς να εκτελέσετε την επιχείρησή σας-Quickly!

Στις τυπικές μητέρες παίρνουν πάνω από $ 600/μήνα και συμβουλές, δεύτερη μόνο στους κεντρικούς υπολογιστές Airbnb. Μερικοί κάνουν μια σειρά χιλιάδων δολαρίων σε πολλούς μήνες.

Έτοιμος … σετ … πηγαίνετε!

Ξεκινήστε από το Lettingbabyquip Ξέρετε ότι σας ενδιαφέρει. Πες τους ότι οι μητέρες του πρωταθλήματος σας έστειλαν!

Μπορεί επίσης να απολαύσετε

Η διαμονή στο σπίτι Μητέρα ρουτίνα που θα σας κάνει μια πιο ευτυχισμένη μαμά

7 Πολύ ευέλικτη διαμονή στο House Mother Tasks [+ 2 νέες]

PIN για αργότερα -μια ευχάριστη συναυλία για τις μητέρες -μίσθωση βρεφικών εργαλείων στις οικογένειες που ταξιδεύουν

Leave a Reply

Your email address will not be published.