Είμαι μια κάρτα διακοπών φέτος. (Ho Ho Ho!)

Δεν μπορώ να πω ψέμα. Κατά τη διάρκεια του τρέχοντος έτους, σε διάφορες εκδηλώσεις Blogger, συγκέντρωσα τρεις διαφορετικές κάρτες δώρων 50 δολαρίων σε προσαρμοσμένες εταιρείες χαρτονομισμάτων και εντοπίσαμε ότι τα χρησιμοποιούσα όλα.

Η ετήσια λίστα αλληλογραφίας μου είναι περίπου 75 νοικοκυριά. Ως εκ τούτου, ανέβασα την ίδια φωτογραφία για να κλέψω, την κουλτούρα χαρτιού και τις μικροσκοπικές εκτυπώσεις και να χωρίσω την αγορά μου τρεις τρόπους. Έτσι … Ειδοποίηση Spoiler: Εάν βρίσκεστε στη λίστα αλληλογραφίας των φίλων μου πραγματικής ζωής, είστε έτοιμοι να δείτε τι μοιάζει με την εικόνα της κάρτας διακοπών του 2011. (Αλλά ακόμα, μια έκπληξη παραμένει: ποια έκδοση θα λάβετε;)

Έκδοση α) Η κάρτα δώρων Tiny Prints μου δόθηκε σε ένα γεύμα που η εταιρεία Bay Area φιλοξενήθηκε για bloggers τον Νοέμβριο. Άφησα τα παιδιά μου να επιλέξουν την κάρτα. Φαίνεται λίγο πιο ευτυχισμένη ομοφυλοφιλική υπερηφάνεια από τις ευχαριστημένες διακοπές, αλλά μου αρέσει.

Έβαλα μια φωτογραφία μου και τον Ryan στο πίσω μέρος που φαίνεται λίγο τυχαίο, αλλά hey, όταν έχετε μια καλή εικόνα του καυτού συζύγου σας και του εαυτού σας (φορώντας μακιγιάζ και φακούς επαφής και σκουλαρίκια ταυτόχρονα!), Πώς δεν μπορείτε να το δείξετε σε όλους που γνωρίζετε;

Έκδοση Β) Στη συνέχεια, έχουμε την κόπωση που παραγγέλθηκε. Μια πιστωτική έκθεση $ 50 minted.com χρησιμοποιήθηκε για να έρθει στο κιβώτιο δώρων Citrus Lane (που δεν υπάρχει πλέον). Έκανα κάποια δουλειά για το Citrus Lane, είχα μεσημεριανό στα γραφεία τους και πήγα σπίτι με αυτήν την κάρτα. (Ευχαριστώ, κυρίες Citrus Lane!)

Το επέλεξα αυτό:

Το Minted φαίνεται να έχει έναν νέο κωδικό προώθησης κάθε μέρα, οπότε δεν πρόκειται να δημοσιεύσω ένα εδώ, γιατί μπορεί να λήξει πριν το διαβάσετε. Όταν ψωνίζετε τη συλλογή καρτών διακοπών του Minted, κοιτάξτε τη λωρίδα στην κορυφή της σελίδας για έναν κωδικό έκπτωσης. (Αυτές οι κάρτες είναι ακριβές, αλλά ίσως έχετε μαντέψει ότι δεδομένου ότι είπα ότι πέρασα πολύ περισσότερα από $ 150 σε συνολικά 75 κάρτες.)

Έκδοση Γ) Η κουλτούρα χαρτιού γλίστρησε μια πιστωτική έκθεση $ 50 σε κάτι που πήρα στο φετινό συνέδριο Blogher. Ήμουν αρχικά παρασυρθεί από την κουλτούρα χαρτιού λόγω των στρογγυλεμένων γωνιών τους. Είμαι εμμονή με στρογγυλεμένες γωνίες.

Εξοικονομήστε 20% στην κουλτούρα χαρτιού με τον κώδικα που μόλις πήρα στο ταχυδρομείο: TypMN9. τελειώνει 12/31.

Pro Συμβουλή: Η λαμπρή φίλη μου Jackie έδωσε τις αιχμηρές κάρτες της Cornered αυτή την κορυφαία εμφάνιση με ένα χρήσιμο γωνιακό clipper. Λατρεύω αυτό το πράγμα!

Στο νηπιαγωγείο, η αφίσα του ειδικού ατόμου της εβδομάδας του Ιουλιανού ήταν 100% στρογγυλεμένες φωτογραφίες και το νεαρό αγόρι ήμουν ευχαριστημένος με τον εαυτό μου. (Αν γεμίσετε τη δική σας αποθεματοποίηση, πάρτε το γωνιακό Rounder για $ 6 στο Amazon!) Μερικές από τις εταιρείες καρτών χρεώνουν επιπλέον $ 0,10 για στρογγυλεμένες γωνίες. Λέω αν βρείτε πολλά, αγοράστε τετράγωνα και στη συνέχεια το κάνετε μόνοι σας.

Σημείωση: Οι unisex των παιδιών μου unisex κόκκινα και λευκά jammies προσφέρθηκαν από την Polarn O Pyret, και μπορεί να δείτε πολύ περισσότερα από αυτά αυτό το μήνα, επειδή τα νεαρά αγόρια της Heather έχουν όλα ένα σετ επίσης.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.