10 νέα γονικά πράγματα που δεν ήταν πράγματα πριν από δέκα χρόνια

Όταν έγραψα για το κάθισμα της τιμής Fisher Price, αυτό που σας επιτρέπει να τοποθετήσετε ένα iPad μπροστά στο πρόσωπο ενός βρέφους ενώ αυτός ή αυτή βρίσκεται στο κάθισμα , ένας σχολιαστής απάντησε στο αποτέλεσμα του, “Αυτό είναι το 2014. Συνηθίστε στην οθόνη.”

Εντάξει. Θα προσπαθήσω. Χωρίς φρικιαστικό τρόπο.

Εδώ είναι μερικά άλλα πράγματα που κάνουν οι νέοι γονείς το 2014 που είμαι πραγματικά ανοιχτός για να συνηθίσω.

1. Ενθυλάκωση του πλακούντα. Μέσα από συνέντευξη σε μια κομψή μαμά πρωταθλήματος, έμαθα ότι η πέψη που έχει εγκλεισμένη πλακούντα μπορεί να βοηθήσει στην καταπολέμηση της κατάθλιψης μετά τον τοκετό. Αυτά είναι καλά νέα!

Φωτογραφία μέσω του Montpelierbridge.com, η ευγένεια Tara Carpenter

2. Κοινή χρήση πριν και μετά τις φωτογραφίες μετά τον τοκετό στο Instagram. Κάθε φορά που εξερευνώ το hashtag #NewMom στο Instagram, είμαι συγκλονισμένος από τον αριθμό των γυναικών που δημιουργούν εικόνες δίπλα-δίπλα κοντά τους κοντά στο γυμνό αμέσως μετά την παράδοση και στη συνέχεια μερικές εβδομάδες ή μήνες μετά. Ίσως αυτές οι φωτογραφίες να είναι όλες από τη βιομηχανία απώλειας βάρους, αλλά πολλοί από αυτούς φαίνονται νόμιμοι. Είναι κάτι αυτό;

3. Ο απογαλακτισμός με επικεφαλής το μωρό. Ενώ η σίτιση του μωρού έχει γίνει πολύ πιο βολικό με όλες τις σακούλες του καθαρισμένου φαγητού, πολλοί γονείς τροφοδοτούν τα κουβέρτα τους κανονικά παλιά τραπέζια, καθώς είναι έτοιμοι. Αλλά τώρα έχει ένα όνομα. Δεν ονομάζεται “Τροφή του μωρού σας τι έχετε κάνει για μεσημεριανό γεύμα”, αλλά μάλλον, “ο απογαλακτισμένος από το μωρό”. (Περισσότερα για τον απογαλακτισμό που κατευθύνεται από το μωρό εδώ.)

4. Η εμμονή με το να έχει όλα. Βιβλία, άρθρα, ομιλίες αποφοίτησης που απευθύνονται στις γυναίκες και εάν είναι δυνατόν ή όχι να απολαύσετε ταυτόχρονα μια εκπληκτική κατοχή και γονική μέριμνα. Ελπίζω ότι αυτός ο διάλογος προσθέτει όλα την αλλαγή πολιτικής που υποστηρίζει τους γονείς με οποιονδήποτε τρόπο τα επίπεδα εισοδήματος για να έχουν όλα αυτά. Ή τουλάχιστον να έχουν μερικά από αυτά που θέλουν. Κλίνει?

5. Smash Cakes για πάρτι ηλικίας 1 ετών. Ένα ξεχωριστό επιδόρπιο για το μωρό γενεθλίων, που μπορεί να κάνει με αυτό που ευχαριστεί, που δημιουργήθηκε κυρίως για μια φωτογραφία OPP. Το πραγματικό κέικ θα τεμαχιστεί και θα σερβιριστεί με τον τυπικό τρόπο.

Φωτογραφική πίστωση: Jana Rae Photography1 μέσω της Compfight CC

6. Τα καροτσάκια σχεδιαστών που κοστίζουν πολύ περισσότερα από $ 700. Τα πλούσια σε χαρακτηριστικά Baby Buggies αξίζουν όσο οι γονείς είναι έτοιμοι να πληρώσουν γι ‘αυτούς, κάτι που αποδεικνύεται πολύ. Όταν είδα την αυθεντική σιαγόνα του Heather στο θαυμασμό του καροτσάκι 4moms origami, το οποίο διπλώνει και χρεώνει το κινητό σας, ενώ περπατάτε, ήμουν πεπεισμένος. Αυτά είναι σαν τα μικροσκοπικά αυτοκίνητα για τους αστικούς γονείς.

7. Επαγγελματικές φωτογραφικές μηχανές μητρότητας. Φωτογραφία ή δεν συνέβη;

Φωτογραφία: Laura Turbow

8. Οθόνες βίντεο. Μας αρέσει να τους απολαμβάνουμε να κοιμούνται. Και η τεχνολογία είναι εκεί. Γιατί όχι?

(Αυτή η Motorola Monitor έχει μεγάλη βαθμολογία στο Amazon και επί του παρόντος λιγότερο από $ 200.)

9. Amazon Mom. Μιλώντας για το Amazon, κάθε άτομο που έχει κατεβάσει την εφαρμογή Amazon γνωρίζει ότι η παραγγελία προϊόντων επίλυσης προβλημάτων με τον αντίχειρά σας, ενώ τροφοδοτεί το μωρό σας με το φως ενός έξυπνου τηλεφώνου μπορεί να παρέχει το μέγιστο υψηλό πολλαπλών εργασιών. Η εγγραφή για το Amazon Mommy (Free Prime for Garents) σας δίνει τόνους εκπτώσεων σε αντικείμενα μωρών, συμπεριλαμβανομένων πάνες και μαντηλάκια στις οποίες μπορείτε να “εγγραφείτε” και δωρεάν διήμερη αποστολή. Η Heather αναφέρει ότι οι θολές ημέρες μετά τον τοκετό περιλάμβαναν πολλά πακέτα που έφτασαν στην απόλαυσή της, έχοντας ξεχάσει εντελώς την αγορά που έθεσε. “Ρυθμίστε το και ξεχάστε το”, είναι το μάντρα της στην παράδοση της πάνας.

10. Ανακοινώσεις εγκυμοσύνης που αξιοποιούν τα κοινωνικά μέσα ενημέρωσης. Τα πονταρίσματα αυξάνονται. Οι γυναίκες δεν στέλνουν πλέον email στους δέκα καλύτερους φίλους τους για να ανακοινώσουν εγκυμοσύνες. Πρέπει να υπάρχει μια απίστευτα χαριτωμένη εικόνα για να την επιλέξετε. Είναι υπερβολική πίεση; Λοιπόν, είναι διασκεδαστικό να κοιτάξουμε.

(πηγή φωτογραφίας)

Φωτογραφία ευγενική προσφορά D. Ochoa

Τι έχασα?

Leave a Reply

Your email address will not be published.