Οι καλύτεροι συνάδελφοι για (με ασφάλεια) ύπνο δίπλα στο μικρό σας!

Ο συν-ύπνος είναι μια δημοφιλής ιδέα στην οποία το μωρό κοιμάται στο ίδιο κρεβάτι με τους γονείς, ειδικά ως νεογέννητο και βρέφος. Άλλες δημοφιλείς επιλογές χρησιμοποιούν ένα μπαστούνι ή ένα καλάθι που επιτρέπει στο μωρό να κοιμάται στο ίδιο δωμάτιο με τους γονείς αλλά στο κρεβάτι τους. Όποια και αν είναι η διαδρομή που επιλέγετε, όλοι έχουν τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματά τους. Εδώ είναι οι καλύτερες επιλογές συν-ξεφύγει που θα σας βοηθήσει να κρατήσετε το μωρό σας κοντά και εύκολο να τείνετε μέχρι τη νύχτα, όμως!

Οι καλύτεροι συνάδελφοι για να κρατήσετε το μικρό σας ασφαλές δίπλα σας!

Ένας συν-sleeper συγχωνεύει τις έννοιες του συν-ύπνου και του Bassinet. Οι συν-ακροατές ποικίλλουν με στυλ και διάταξη, αλλά όλοι βοηθούν να κρατήσουν το μωρό κοντά, ενώ παραμένουν ασφαλείς και προστατεύονται όλη τη νύχτα.

Οι συνυπολογιστές προσφέρουν τα συστατικά συγκόλλησης και της εγγύτητας του συν-ύπνου. Ωστόσο, προσθέτουν την κινητικότητα και την ασφάλεια και την ασφάλεια που παρέχει ένα bassinet. Αυτή η υβριδική διάταξη ύπνου μπορεί να κάνει απλούστερη τη σύνδεση τη νύχτα, τείνει και να ηρεμήσει τις ώρες του μωρού και να αφαιρέσει μερικά από τα ζητήματα και τις ανησυχίες μπορεί να έχουν για πλήρη ύπνο με ένα νεογέννητο ή μικρό βρέφος.

Τι είναι ένα συν-sleeper;

Ένα συν-sleeper είναι ένα φορητό κρεβάτι στυλ bassinet που το βρέφος σας κοιμάται μέσα. Ο συν-sleeper διαφέρει από το συμβατικό bassinet στο σχεδιασμό. Είτε κάθονται απευθείας στην πλευρά του κρεβατιού, έτσι ώστε το μωρό να βρίσκεται μέσα σε ένα χέρι ή να καθίσει στη μέση του κρεβατιού, ώστε το μωρό να είναι κοντά. Ανεξάρτητα από το σχεδιασμό, ένας συν-sepereper είναι ένα μικρότερο, προστατευτικό κρεβάτι που επιτρέπει στο μωρό να πάρει σταθερή ανάπαυση, ενώ παράλληλα διευκολύνει τους γονείς να τείνουν και να δεσμεύονται με το μωρό όλη τη νύχτα.

Απαραίτητα:

Εύκολη πρόσβαση: Πολλά μοντέλα έχουν αυξήσει τις ράγες για να διατηρήσουν το μωρό ασφαλές, αλλά θα πρέπει να είναι εύκολο να φτάσετε και τείνουν στο μωρό ενώ βρίσκονται στο συν-Sleeper

Φορητό: Μπορείτε να μετεγκατασταθείτε πολλοί συν-λόγοι από δωμάτιο σε δωμάτιο και να τα προσαρμόσετε στο κατάλληλο ύψος για το κρεβάτι σας

Άνεση: Ένας ιδανικός συν-sleeper είναι αυτός όπου το παιδί σας θα κοιμηθεί μέσα από πολλά από τη νύχτα.

Εύκολη μετάβαση: Τα μωρά συνήθως κοιμούνται μόνο στο συν-sleeper από ηλικίες 0 έως 3 μηνών. Μόλις το μωρό σας μπορεί να κυλήσει ή να ωθήσει τον εαυτό του, είναι απαραίτητο να εξετάσετε τη μετάβαση σε ένα παχνί ή πλήρη ύπνο.

ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΙ ΤΥΠΟΙ

Κρεβάτι κρεβατοκάμαρα: Αυτός ο τύπος συν-βραχίονα μοιάζει με ένα ανυψωμένο μπαστούνι με πόδια που υποστηρίζουν το κρεβάτι και κρατά το μωρό ανυψωμένο για να ταιριάζει με το ύψος του κρεβατιού σας

Nest Co-Sleeper: Αυτός ο τύπος είναι πολύ παρόμοιος με το “καλάθι του Μωυσή” και μοιάζει με ένα καλάθι κρεβάτι. Αυτός ο τύπος τοποθετείται στη μέση του κρεβατιού για να κρατήσει το μωρό ασφαλές ενώ είναι καλύτερο δίπλα σας. Αυτά μπορούν επίσης να θεωρηθούν ότι οι στρωτήρες ταξιδιού, καθώς μπορούν να μετακινηθούν γύρω από το σπίτι και μπορούν να καταρρεύσουν για να διευκολύνουν τα ταξίδια.

Οι κορυφαίοι 10 καλύτεροι συνυπάρχοι

Συν-ακρίβεια κομοδίνο

1: Η απόλαυση του μωρού δίπλα μου κρεβάτι κρεβάτι

Μια εξαιρετική επιλογή για συν-ύπνο είναι αυτό το κρεβάτι κρεβάτι. Υπάρχουν ιμάντες για να συνδέσετε το συν-κρύο στο κρεβάτι για πρόσθετη ασφάλεια. Αυτό το κρεβάτι του κρεβατιού μπορεί επίσης να μετατραπεί σε αυτόνομο μπαστούνι και έχει ψηλούς τοίχους για να επιτρέψει τη ροή του αέρα, διατηρώντας παράλληλα το μωρό ασφαλές. Υπάρχει ένα πλαϊνό πλαίσιο που αποσυμπιέζει, επιτρέποντας την πρόσβαση στο κρεβάτι όλη τη νύχτα. Τα πόδια αυτού του συν-sleeper είναι ρυθμιζόμενα σε 6 θέσεις, δίνοντάς σας την ευκαιρία να προσαρμόσετε το ύψος στο κρεβάτι σας. Έρχεται επίσης με ένα αδιάβροχο κάλυμμα στρώματος και τοποθετημένο φύλλο για να προστατεύσει το στρώμα γεμάτο από ίνες.

2: Mika Mickey κρεβάτι κρεβάτι
Αυτός ο συν-Κλεοπέγος μετατρέπεται επίσης σε ένα στέλεχος Bassinet, το οποίο καθιστά εύκολο τον ύπνο με το μωρό κοντά τη νύχτα και προσφέρει ένα ασφαλές χώρο για NAP καθ ‘όλη τη διάρκεια της ημέρας. Υπάρχουν ιμάντες για να προστατεύσουν το συν-κρύο στο πλάι του κρεβατιού και ένα μεγάλο πλευρικό πλαίσιο ανοίγει για να δώσει στους γονείς πρόσβαση όλη τη νύχτα. Υπάρχουν διαθέσιμες 7 θέσεις ύψους για να προσφέρουν το ιδανικό ύψος για συν-ύπνο. Οι δύο μακριές πλευρές είναι επενδυμένες με πλέγμα, οι κοντινές πλευρές είναι κλειστές και αυτή η συν-βραχίονα είναι φορητή δίνοντάς σας χώρο για το μωρό να υπνάσει κατά τη διάρκεια της ημέρας.

3: Έννοιες του βραχίονα Μικρό μπάσι ezee Betside
Ένας μεγάλος συνάδελφος που είναι φορητός και παρέχει κάτω από την αποθήκευση του κρεβατιού είναι αυτό το μπαστούνι του κομοδίου. Το ουδέτερο χρώμα το καθιστά ιδανικό για κάθε υπνοδωμάτιο και το ύψος της φωλιάς του ύπνου 4 ιντσών το καθιστά συμβατό με πολλά πλαίσια κρεβατιού. Οι ράγες είναι όλα με πλέγματα και υπάρχουν δύο τσέπες άκρων μαζί με κάτω από την αποθήκευση κρεβατιού. Πρόκειται για μια σταθερή επιλογή για οικογένειες που θέλουν να συνυπάρχουν, αλλά θέλουν επίσης την πρόσθετη ασφάλεια και ασφάλεια και ασφάλεια ενός μπαστούνι του κομοδίνο. Ο ιμάντας προσκόλλησης και η ανθεκτική πλάκα προσφέρουν ένα προστατευμένο μέρος για να ξεκουραστεί το μωρό σας.

4: Simmons Kids by the Bed City Sleeper

Για ένα απλό, ανοιχτό και ρυθμιζόμενο συν-ύπνο το θεωρήστε αυτό από το Simmons. Ο σχεδιασμός είναι πολύ εύκολος και κομψός με ένα γκρίζο ουδέτερο ύφασμα και γκρίζα πόδια υποστήριξης. Τα πόδια του τροχού σε σχήμα L αναπτύσσονται για να χωρέσουν κάτω από το κρεβάτι, τον καναπέ ή την καρέκλα, ώστε να μπορείτε να κρατάτε το μωρό σας κοντά και ασφαλές ενώ κοιμάστε. Το χαμηλό προφίλ Sleeping Nest προσφέρει πρόσβαση από την κορυφή, οπότε δεν χρειάζεται να ανοίξετε ή να κλείσετε την πλευρά στην αγοράΓια να φτάσετε στο μωρό σας όλη τη νύχτα. Μπορείτε να ρυθμίσετε το ύψος της φωλιάς με ένα κουμπί και υπάρχουν δύο πλευρικές τσέπες για την αποθήκευση οτιδήποτε μπορεί να χρειαστείτε στο χέρι.

5: Millard Side Sleeper Bedside Bassinet

Ένα άλλο μεγάλο bassinet Side Sleeper είναι αυτό, το οποίο μπορεί να λειτουργήσει ως συν-sleeper, καθώς και ένα αυτόνομο μπαστούνι. Υπάρχει ένα ξεχωριστό σχέδιο που προσφέρει λαβές κορυφαίων πρόσβασης για τη μετεγκατάσταση του Bassinet γύρω από το σπίτι και ένα ευρύ πλευρικό πλαίσιο για πρόσβαση μέσα στη νύχτα. Υπάρχουν τρεις επιλογές ύψους και εύκολα πόδια που σας επιτρέπουν να τοποθετήσετε το μπαστούνι πιο κοντά στο κρεβάτι, καθώς και να τα γλιστρήσετε κάτω από τον καναπέ. Οι ψηλοί τοίχοι είναι συμπαγείς επένδυση για πρόσθετη ασφάλεια.

Συν-ακρίβεια Nest

1: Baby Delight Snuggle Nest

Για εκείνους που αναζητούν μια επιλογή για να κοιμηθούν στο κρεβάτι τους, αλλά με κάποια πρόσθετη προστασία, αυτή η φωλιά snuggle θα μπορούσε να είναι μια ιδανική επιλογή. Τα δύο άκαμπτα και εξαερισμένα τοιχώματα βοηθούν να διατηρήσουν το μωρό δροσερό και να κρατήσουν το μωρό χωρισμένο από το υπόλοιπο κρεβάτι. Το σχήμα και το στυλ αυτής της φωλιάς παρέχει εύκολη πρόσβαση στο μωρό όλη τη νύχτα και το νυχτερινό φωτισμό χαμηλού φωτός δίνει στους γονείς ένα χέρι όταν αφορά την τριβή στο μωρό στο σκοτάδι. Το Sleeper διπλώνει επίσης στο μισό για εύκολη μεταφορά μέσω του σπιτιού ή ενώ ταξιδεύει.

2: Baby Lounger και Baby Nest Sharing Co-Sleeper

Μια άλλη καλή επιλογή είναι αυτή η φωλιά μωρών για συν-ύπνο. Οι αφαιρούμενοι προφυλακτήρες και το στρώμα καθιστούν εύκολο να καθαριστούν και το ρυθμιζόμενο άκρο δίνει στο μωρό λίγο πολύ περισσότερο για τα πόδια καθώς μεγαλώνουν. Οι πλευρές χαμηλού προφίλ προσφέρουν ένα άνετο και καταπραϋντικό περιβάλλον για το μωρό, ενώ παράλληλα προσφέρουν εύκολη πρόσβαση ενώ βρίσκονται στο κρεβάτι. Αυτή η φωλιά είναι πλήρως πλυντήρια και πλήρως φορητή συσκευή. Είναι ιδανικό για χρήση σε όλο το σπίτι καθώς και στο κρεβάτι και κάνει το ταξίδι απλούστερο καθώς το μωρό σας θα κοιμάται πάντα στο κρεβάτι τους.

3: Cubbycove Classic αναπνεύσιμη φορητή φωλιά

Για μια πολύ απλή, κλασική φωλιά co-sleeper, δείτε το Cubbycove Classic. Αυτή η φωλιά είναι ένα επίπεδο, απλό, γεμισμένο κρεβάτι με ρυθμιζόμενο θόλο για πρόσθετη σκιά. Είναι μια εξαιρετική επιλογή για νέους γονείς ή για εκείνους που αναζητούν κάτι να λειτουργούν ως φωλιά συν-sleeper, ξαπλώστε και κάτι που πρέπει να χρησιμοποιήσετε για την κοιλιά, διατηρώντας παράλληλα το μωρό ασφαλές. Είναι ανθεκτικό, ένα κομμάτι σχεδιασμό καθιστά εύκολο στη μετεγκατάσταση γύρω από το σπίτι χωρίς να χάσει κομμάτια ή να χρειάζεται να ξανασυναντηθεί. Μπορείτε να μετεγκαταστήσετε αυτό το επόμενο με το ένα χέρι, καθιστώντας εύκολο για τους γονείς καθ ‘όλη τη διάρκεια της ημέρας και της νύχτας. Ελέγξτε το εδώ!

4: Swaddleme δίπλα σας

Αυτή η επιλογή αναπτύσσεται πολύ απλά με ένα πλήρες πάνελ ματιών που περιβάλλουν τη φωλιά ύπνου. Αυτή είναι μια εξαιρετική επιλογή για καθημερινή και νύχτα, καθώς είναι εύκολο να δείτε το μωρό μέσα από το πλέγμα και παρέχει ένα μεγάλο χώρο ύπνου καθώς και ευρεία κορυφαία πρόσβαση. Το μεταλλικό πλαίσιο αναδιπλώνεται επίπεδη, γεγονός που καθιστά εύκολο να μεταφέρετε το σπίτι καθώς και τη χρήση για ταξίδια. Περιλαμβάνει ένα μαξιλάρι στρώματος και ένα προσαρμοσμένο φύλλο. Πρόκειται για ένα μεγάλο συν-sleeper και το Bassinet για ταξίδια με τον εύκολο αλλά ανθεκτικό σχεδιασμό και τη συνολική λειτουργικότητα.

5: Abreeze Baby Bassinet και Lounger

Αυτό το 100% βαμβακερό φορητό παχνί δίνει όλη την αίσθηση του συν-ύπνου με την πρόσθετη προστασία της χρήσης ενός συν-sleeper ή μετατρέψιμου μπαστούνι. Το ξαπλώστρες είναι κατασκευασμένο από μαλακό βαμβάκι για να μαξιλάρι και να παρηγορήσει το μωρό σας στο ύπνο. Οι προφυλακτήρες είναι αρκετά υψηλοί ώστε να προσφέρουν πρόσθετη προστασία, παρέχοντας επίσης κάθε πρόσβαση για να ελέγξουν το μωρό ή να τους τείνουν όλη τη νύχτα. Η κατασκευή και τα υλικά καθιστούν αυτή τη ξαπλώστρα ιδανική για συν-ύπνο, χρόνο στην κοιλιά και χρησιμοποιήστε γύρω από το σπίτι.

Το καλύτερο συν-sleeper είναι αυτό που θα χρησιμοποιείτε κάθε βράδυ! Δεν θέλετε να ανησυχείτε για την πλοήγηση στα κομμάτια, τη ρύθμιση του ύψους ή τη διαχείριση ενός πτερυγίου. Οι συνάδελφοι του κομοδίνο προσφέρουν εύκολη πρόσβαση χωρίς να έχουν το μωρό απευθείας στο κρεβάτι. Από την άλλη πλευρά, οι φωλιές πηγαίνουν κατευθείαν στο κρεβάτι και δίνουν στο μωρό το δικό τους ασφαλές χώρο όλη τη νύχτα. Πολλοί από αυτούς τους συν-ακροατές είναι πολύ φορητοί. Αυτό θα σας εξοικονομήσει από το να πρέπει να αγοράσετε πολύ περισσότερα από ένα bassinet ή χώρο για το μωρό να κοιμηθεί πέρα ​​από το υπνοδωμάτιο.

Μπορεί να σου αρέσει επίσης:

Το Dockatot Grand Review: Θα σας εξοικονομήσει από τη στέρηση του ύπνου;

Όλα όσα θέλατε να μάθετε για τις πολυάριθμες ηλικίες παλινδρόμησης ύπνου!

Το καλύτερο μικρό παχνί για να μεταμορφώσετε το μικρό σας νηπιαγωγείο

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.