Οι επισκέψεις του online γιατρού είναι το νέο μου προτιμώμενο πράγμα (χορηγία)

χάρη στην αμερικανική καλά για τη χορηγία αυτής της δημοσίευσης Mommies.

Ξυπνήστε καθώς και συνειδητοποιώντας ότι έχετε ροζ-eye/strep λαιμό/μια λοίμωξη της ουροδόχου κύστης είναι άμεση άδεια για ένα κόμμα κρίμα, σωστά; Όχι μόνο υποφέρω από κάποια τρομερή ασθένεια, ωστόσο αναζητώντας θεραπεία αργαλειών ως μια πρόκληση που θα εκτροχιάσει όλη μου την ημέρα. Αυτή είναι η πρώτη κατάσταση στην οποία η ύπαρξη των επισκέψεων του γιατρού του Διαδικτύου είναι πολύ καλύτερη από το ψωμί φέτες με το Nutella που εξαπλώθηκε σε αυτό. Το δεύτερο είναι όταν μου μαστίζεται από ένα φυσικό πρόβλημα που είναι λιγότερο επείγον, καθώς και ως αποτέλεσμα απλό να αγνοήσουμε.

Αναβολή, σε καταλαβαίνω καλά.

Για μερικούς μήνες τα δάχτυλά μου με ενοχλούν. Δεν είναι ακριβώς άξιο του χώρου έκτακτης ανάγκης. Η ακαμψία, οι πόνοι, καθώς και ακόμη και ένα άγγιγμα μούδιασμα στα χέρια μου με έκανε να αμφισβητήσω αν η σοφή υπερβολική χρήση του τηλεφώνου πραγματικά βλάπτει το σώμα μου. Ωστόσο, ήταν απλό να ξοδεύω το 99% του χρόνου μου να το αγνοήσω καθώς και το 1% του χρόνου μου που έχω αρθρίτιδα (αν και δεν καταλαβαίνω απολύτως τι είναι η αρθρίτιδα) καθώς και ότι επιτρέπω Για να πετάξει σε μια μέθοδο που θα δημιουργήσει πολύ πιο σοβαρές μακροχρόνιες επιδράσεις. Με άλλα λόγια, δεν είμαι μόνο επώδυνος, όσο δυνητικά τεμπέλης καθώς και ηλίθιος.

Σήμερα το πρωί, πήρα δράση. Πήγα στο Americanwell.com καθώς και να υπογράψω. Πρόκειται για έναν ιστότοπο με γιατρούς, συμπεριλαμβανομένων των internists, των διατροφολόγων, των παιδίατρων, καθώς και των οικιακών γιατρών. Χρησιμοποίησα το Rookiemoms κώδικα (που είστε ευπρόσδεκτοι να χρησιμοποιήσετε επίσης) για μια δωρεάν επίσκεψη, καθώς και συνδέομαι με έναν γιατρό μέσω μιας συνεδρίας κάμερας.

Αυτό ήταν πριν από μια ώρα, καθώς και τώρα είμαι έτοιμος να πάρετε μια συνταγή για ένα αντιφλεγμονώδες, καθώς και να έχει μια λίστα των οδηγιών αυτο-φροντίδας σε ένα PDF που μου έστειλε μετά την επίσκεψη του γιατρού. Ναι, εγώ!

Πώς λειτουργεί;
Μετά την εγγραφή σας, μπορείτε να αναζητήσετε γιατρούς που προσφέρονται αμέσως ή ρουτίνα συγκεκριμένο γιατρό σε πρακτική στιγμή. Έχω επιλέξει ένα ιδανικό τώρα βλέπω με έναν γιατρό του οποίου το προφίλ μου άρεσε καλύτερα. Ήταν αρκετά δροσερό, όπως να βλέπεις έναν γιατρό στο Jetsons. Αφού ζήτησα να συνδεθώ μαζί της, η οθόνη μου έδειξε μια γρήγορη κινούμενη εικόνα για το τι να περιμένω στη συνέχεια, καθώς και τότε ήμασταν συνδεδεμένοι.

Αυτά τα βλέπεις μπορούν να κρατηθούν από την κάμερα ή ακόμα και το τηλέφωνο – όταν βλέπουμε δεν είναι μέρος της διάγνωσης.

Χρησιμοποίησα την ιστοσελίδα από το φορητό υπολογιστή μου, ωστόσο ο καλός μου φίλος Sammyâ χρησιμοποίησε το κινητό της για να κάνει μια επίσκεψη γιατρού. Μου είπε ότι όταν ήταν μόλις πρόσφατα άρρωστος (ο λαιμός της ήταν επικαλυμμένος με λευκό, καθώς αισθάνθηκε σαν να καταπιεί μαχαίρια) καθώς και στις διακοπές στη Νέα Υόρκη, αρχικά πανικοβλήθηκε: “Πώς θα πάω Ανακαλύψτε έναν γιατρό εδώ; ” Στη συνέχεια, έμεινε στο μυαλό του αμερικανικό καλά. Πραγματικά κράτησε το τηλεφώνημα όσο το στόμα της για να εξασφαλίσει ότι ο γιατρός από την άλλη άκρη μπορεί να δει τα συμπτώματά της. Ήταν σε θέση να πάρει ένα αντιβιοτικό συνταγογραφημένο καθώς και αισθάνθηκε πολύ καλύτερα σε δύο ημέρες. (Η εφαρμογή προσφέρεται τόσο για iPhone όσο και για χρήστες Android.)

Πώς είναι οι γιατροί;
Όταν συνδεθήκαμε, περίπου 10 γιατροί προσφέρθηκαν εν κινήσει, καθώς και πολλά πολλά περισσότερα προσφέρθηκαν για μελλοντικά ραντεβού. Αυτό που επέλεξα ήταν φανταστικό: γνώστες, ενσυναισθητικές, προσανατολισμένες σε λύσεις, καθώς ήταν τόσο ικανή όσο και ατομική με την καινοτομία που μας συνέδεε. Είπε ακόμη και, “Αν ήσασταν η κόρη μου, θα σου έλεγα …” που με έκανε να νιώθω θετικός και ασφαλής με τις συμβουλές της.

Ένα σύστημα με δίχτυα ασφαλείας
Όταν ο φορητός υπολογιστής μου άρχισε να ενεργεί λίγο λεπτό, καθώς δεν μπορούσα να ακούσω μερικά από αυτά που δήλωσαν ο Δρ Mia μέσω της σύνδεσης κάμερας μας, μπορέσαμε να χρησιμοποιήσουμε ένα παράθυρο συνομιλίας. Την άφησα να καταλάβει ότι δεν μπορούσα να ακούσω μερικά από τα λόγια της (και δεν ήθελα να χάσω τίποτα!), Καθώς γρήγορα κατευθύνει τη συνεδρία στα κινητά μας τηλέφωνα για να συνεχίσει τη συζήτηση. Αυτή η μετατόπιση ήταν απρόσκοπτη, καθώς ήταν ακόμα μέρος του αμερικανικού συστήματος επίσκεψης. Λαμβάνοντας υπόψη ότι δεν απαίτησε να με δει με τα μάτια της πια, όπως και να πω ότι δεν ήμουν σε σοβαρή αγωνία, θα μπορούσαμε απλώς να μιλήσουμε στο τηλέφωνο, μου είπε.

Ας δηλώσουμε απλώς ότι ήταν πιο ομαλή από πολλές τηλεφωνικές κλήσεις σεμιναρίων με την Heather καθώς και να το αφήσω σε αυτό.

Είναι ακριβώς το ίδιο με την επίσκεψη του γιατρού της πραγματικής ζωής;
Του προγράμματος όχι. Με ορισμένους κρίσιμους τρόπους, είναι ακόμα καλύτερο.

Σε καμία περίπτωση δεν έχετε μείνει μόνη σας σε ένα τραπέζι σε μια ρόμπα χαρτιού αναρωτιέται ακριβώς πόσο καιρό θα συνεχιστεί αυτή η αναμονή.

Πήρα τις σημειώσεις του γιατρού από τη συνομιλία μας σε ένα PDF με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο στο τέλος. Μου αρέσει αυτό, αφού δεν ήθελα να αποτύχω να θυμάμαι τίποτα που πρότεινε! (Σημείωση για τον εαυτό σας: Προσπαθήστε να χρησιμοποιήσετε το μη κυρίαρχο χέρι για τη βούρτσα των δοντιών καθώς και τις άλλες εργασίες του εγχειριδίου για να παράσχετε υπερβολικό χέρι ένα διάλειμμα.)

Η επίσκεψη ήταν στο χρονοδιάγραμμά μου, στο σπίτι μου, καθώς και να μην ήταν πολύ πιο βολικό. Δεν υπάρχουν πολύ περισσότερες δικαιολογίες.

Και δεν υπάρχει τίποτα που να αισθάνεται περίεργο. Η εμπειρία σας είναι απολύτως persOnal καθώς και HIPAA-συμβατό, ωστόσο, αν θέλετε να μοιραστείτε πληροφορίες με τον κύριο προμηθευτή φροντίδας σας αργότερα, μπορείτε. Αυτός ή αυτή σίγουρα δεν θα σας κατηγορήσει για την προ-ενεργά προστατευτική ιατρική περίθαλψη σε ένα βράδυ του Σαββάτου, αν απαιτήσετε. Εκτός από το Mamas, αξίζει τον κόπο.

Τα μεγάλα νέα είναι ότι έχω μέτριες αρχές του συνδρόμου carpal-tunnel καθώς και με τις τροποποιήσεις τώρα μπορώ να το φροντίσω. Δεν θα πάρω ένα ζαχαροκάλαμο σύντομα.

Όταν είπα στην Heather για την εμπειρία μου, είπε: “Μου αρέσει οποιαδήποτε υπηρεσία που επιτρέπει στους μαμάδες να κάνουν τα καθήκοντά τους χωρίς να φύγουν από το σπίτι. Αν μπορώ να δω τον γιατρό κατά τη διάρκεια του υπνάκο του παιδιού μου αντί να εξασφαλίσει παιδική φροντίδα ή να φέρει μαζί σας, εγώ D Απολύτως το κάνω. ”

Πόσο κοστίζει?
Το A See είναι $ 49 με γιατρό καθώς και $ 25 με διατροφολόγο. Ορισμένα σχέδια ασφαλιστικής κάλυψης καλύπτουν τις ιατρικές επισκέψεις στο Διαδίκτυο, οπότε ανακαλύψτε εάν το κάνει η δική σας. (Χρησιμοποιήστε τον κωδικό μας για μια δωρεάν επίσκεψη.)

Πρόκειται για μια χορηγία δημοσίευση που μου έγραψε για την πραγματική μου εμπειρία με το αμερικανικό πηγάδι. Εάν θέλετε να το δοκιμάσετε, ρυθμίστε τον λογαριασμό σας τώρα, ώστε να είστε έτοιμοι να πάτε. Ο κώδικας Rookiemoms για ένα δωρεάν βλέπε θα είναι υπέροχο μέχρι τις 4/30/2014. Σοβαρά, φροντίστε τον εαυτό σας καθώς και κατευθυνθείτε προς το αμερικανικό πηγάδι αντί να διαβάσετε ένα πολύ περισσότερο blog post.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.