Ένας εύκολος φούρνος για κάθε δωμάτιο

δεν ήμουν ποτέ σε κούκλες, οπότε δεν ζήτησα ούτε έλαβα την κούκλα μπάλωμα λάχανο όταν ήταν ζεστό ζεστό. Δεν ήθελα το ανατριχιαστικό αλλά χαριτωμένο Teddy Ruxpin. Αλλά δεν αποφεύγω εντελώς τη μανία που προκαλείται από παιχνίδια.

Μην με πάρτε λάθος. Ως παιδί, ήμουν άφθονος άπληστος. Συνήθιζα να καθόμουν με έναν κατάλογο Sears και να κυκλώσω αυτό που ήθελα σε κάθε σελίδα. Και έπειτα κάθε κατάλογος. Ήμουν ακούραστος να θέλω νέα πράγματα. Έχοντας διαζευγμένους γονείς, πλήρωσε για να παίξει τις πιθανότητες – έτσι ένας μεγάλος, τυχαίος κατάλογος ήταν ένας βοηθός της μητέρας.

Έμαθα αυτό με τον σκληρό τρόπο.

Ένα Χριστούγεννα, είπα σε όλους στην οικογένειά μου ότι ήθελα πραγματικά ένα εύκολο φούρνο ψήσιμο. Και πήρα διπλό τυχερό. Η μία πλευρά της οικογένειας με πήρε το γυαλιστερό νέο φούρνο ψωμιού και το άλλο μου σύνολο παππούδων με πήρε ένα ντεμοντέ (αλλά ακόμα ολοκαίνουργιο και λειτουργικό) Holly Hobbie φούρνο. Ήμουν πολύ ευχαριστημένος 5 ετών και η μαμά μου ήταν πολύ ενοχλημένος 28 ετών. Από τότε, έπρεπε να φτιάξω πλήρως ξεχωριστές λίστες Χριστουγέννων, οπότε δεν θα έπαιρνα και πάλι επικαλυπτόμενα δώρα.

Τελικά, θυσιάστηκα το παλιό Timey Sweetness του HH για τα κηλιδωτά σύγχρονα στυλ του εύκολου φούρνου ψωμιού (C’mon, έμοιαζε με ένα νέο φούρνο μικροκυμάτων και όχι μια σόμπα καύσης ξύλου!). Χαίρομαι που λέω ότι είχα χρόνια ψησίματος μικροσκοπικών κερασιών και πίτες μήλου με λαμπτήρα 60 watt.

Δεν μπορώ παρά να αναρωτηθώ ποια παιχνίδια θα ικετεύσουν πραγματικά τα παιδιά μου. Θα είναι το eBO ηλικίας σαράντα ετών ή κάτι εξίσου ρετρό όπως οι μετασχηματιστές, τα legos ή τα αυτοκίνητα matchbox;

[Οι συνδέσμους παιχνιδιών και οι εικόνες πηγαίνουν στο retroland.com και οι μίνι-ιστορίες είναι καλή διασκέδαση για να διαβάσετε-ευχαριστώ!]


Σε ποια μήκη θα πήγαινα στην επιδίωξη του αόριστου παιχνιδιού “IT” για το δικό σου παιδί; Ή μήπως οι γονείς σας πήγαιναν σε μεγάλο βαθμό όταν ήσασταν μικρά; Μοιραστείτε τις ιστορίες σας ως μέρος της έκρηξης του ιστολογίου αυτού του Σαββατοκύριακου από το Hasbro και τους γονικούς bloggers.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.