Κρατώντας τους νέους σας χωρίς κινδύνους στην κοινή χρήση της κουζίνας

φροντίζει!

Μερίδιο

Τιτίβισμα

Μερίδιο

Εάν το νοικοκυριό σας είναι κάτι σαν το δικό μου, πιθανότατα ανακαλύπτετε τον εαυτό σας να συγκεντρωθείτε στην περιοχή της κουζίνας σε καθημερινή βάση, καθώς και είναι απλό να κατανοήσετε γιατί. Οι νέοι μας απολαμβάνουν την περιοχή της κουζίνας, αφού είναι το κέντρο δραστηριότητας. Ως γονείς, θέλουμε επιχειρήσεις ενώ μαγειρεύουμε καθώς και να παρακινήσουμε τους ανθρώπους να συγκεντρωθούν εκεί. Εκτός από φυσικά, όλοι τους αρέσει ο χώρος της κουζίνας από τις επιλογές τροφίμων που υπόσχεται αυτός ο χώρος.

Είναι η σταθερή μου πεποίθηση ότι ο χώρος της κουζίνας είναι μια εξαιρετική περιοχή για ένα νοικοκυριό να βρει μαζί, το λιγότερο από το λιγότερο από το σημείο όπου πραγματοποιούνται πολλά γεύματα. Υπάρχει μόνο ένα πρόβλημα. Λόγω όλων των φαρμάκων, των βιταμινών, των απορρυπαντικών, των σκευών κοπής, των μείρων, καθώς και των αιχμηρών αντικειμένων στην κουζίνα, είναι επίσης ένας χώρος όπου οι νέοι σας είναι πολύ πιο πιθανό να τραυματιστούν, ειδικά αν είναι νέοι.

Πώς μπορεί να αποφευχθεί αυτό; Ακριβώς πώς μπορούμε να κρατήσουμε τους νέους μας ασφαλείς; Ακριβώς εδώ είναι μερικές προτάσεις για τους γονείς να έχουν κατά νου:

-Breed εξοικείωση.

Εάν το παιδί σας είναι εξοικειωμένο με τον χώρο της κουζίνας-όχι μόνο με τον ίδιο τον χώρο, ωστόσο με τις δραστηριότητες που συμβαίνουν μέσα-είναι πολύ πιο πιθανό να συμπεριφερθεί με έναν και υπεύθυνο τρόπο χωρίς κινδύνους. Ενδεχομένως η καλύτερη μέθοδος για να καθοδηγήσετε μια τέτοια εξοικείωση είναι να βοηθήσετε τους νέους σας ενώ μαγειρεύετε.

Όταν είναι νέοι, τους παρέχουν καθήκοντα σύμφωνα με το ξεφλούδισμα, ανακατεύοντας, καθώς και τη συναρμολόγηση των τροφίμων. Καθώς γερνούν, μπορούν να μετεγκατασταθούν αργά όσο και να κόβουν και να κόβουν και να αποκτήσουν εκτίμηση καθώς και επίπεδο άνεσης με τέτοια εργαλεία κουζίνας. Από την οπτική γωνία μιας μαμάς, δεν μπορεί επίσης να βλάψει να έχει κάποια επιχείρηση (και κάποια βοήθεια) ενώ ετοιμάζεται για δείπνο.

-Η οργάνωση έξυπνα.

Ένας γονέας με μικρά παιδιά θα πρέπει συνήθως να θέσει ασφάλεια μπροστά από την ευκολία, καθώς και αυτό μπορεί σίγουρα να είναι η κατάσταση όταν η περιοχή της κουζίνας πρόκειται να αφορά. Τα επιβλαβή προϊόντα καθώς και οι ουσίες-είτε πρόκειται για φάρμακα, μαχαίρια ή συσκευές-πρέπει να διατηρούνται όσο το δυνατόν περισσότερο τα ντουλάπια. Μπορεί να χρειαστεί να φτάσετε λίγο περισσότερο κατά τη διάρκεια των γευμάτων, ωστόσο τελικά είναι πάντα πολύ καλύτερο να είστε χωρίς κίνδυνο από το λυπηρό.

-Εκρύθμιση των κανόνων της τοποθέτησης.

Τέλος, μπορείτε να βοηθήσετε να εγγυηθείτε την ασφάλεια των παιδιών σας στην περιοχή της κουζίνας, καθορίζοντας ρητές βασικούς κανόνες. Ενώ πολλοί γονείς δημιουργούν τέτοιες κατευθυντήριες γραμμές σε άλλες περιοχές του Σώματος, όπως το υπόγειο, το δωμάτιο πλυντηρίων ή το κατώφλι, λίγοι έχουν κατευθυντήριες γραμμές, ιδιαίτερα για την κουζίνα. Πείτε στα παιδιά σας ποια προϊόντα κουζίνας έχουν τη δυνατότητα να χρησιμοποιούν μόνοι τους καθώς και τα πιο επικίνδυνα. Απλά μια εύκολη συζήτηση μπορεί να προχωρήσει πολύ.

Αυτές είναι μερικές από τις κύριες προτάσεις που πρέπει να έχετε κατά νου όταν θέλετε να ασφαλίσετε την ασφάλεια των παιδιών σας στην κουζίνα. Παρόλο που οι νέοι σε ολόκληρη τη χώρα τρώνε εκατομμύρια γεύματα στην περιοχή της κουζίνας καθημερινά χωρίς περιστατικό, είναι πάντα καλύτερο να εκτελούμε την προσοχή καθώς και να προετοιμαστούν, ιδιαίτερα όταν χειρίζονται δυνητικά επικριτικά αντικείμενα καθώς και ουσίες.

BIO: Η αναζήτηση Stacy είναι ένας blogger, διατροφολόγος, καθώς και μητέρα πλήρους απασχόλησης που συνθέτει για τη γονική μέριμνα καθώς και αυξάνει την κατανόηση του ACTOS που συνδέεται με τον καρκίνο της ουροδόχου κύστης. Ζει στο Πίτσμπουργκ, PA.

Σύνδεσμος σε αυτήν την ανάρτηση: διατηρώντας τους νέους σας χωρίς κινδύνους στην κουζίνα
Σχετικά ακριβώς πώς να επιλέξετε την καλύτερη φροντίδα για το παιδί σας

0/5

(0 κριτικές)

Το να μοιράζεσαι σημαίνει ότι νοιάζεσαι!

Μερίδιο

Τιτίβισμα

Μερίδιο

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.